Party pipa bazar

V pořádku, funkční bez závad. Výčepní profesionální chladící zařízení vodní . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Půjčovna pivního chlazení, pípa , výčepní zařízení.


Prodej rychlého občerstvení.

Luxusní chlazení na pivo. Přenosné pivní chlazení. Party pípa pro čepování . Přihlásit se k odběru zpravodaje. Bezplatná inzercia, party pipa predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Pipa se připojuje na becku,nikoli na malý soudek. Možnost i zaslat poštou.

Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit. Prodám párty pípu s narážečem. BAZAR - výčepní technika. Zabýváme se prodejem bazarového zboží, které má plnou nebo částečnou záruku od výrobce (zabavené neplatičům, vrácené zákazníkem.atd.). Všechna námi prodávaná zařízení jsou plně funkční a ve většině případů málo používaná.


Neprodáváme žádné zastaralé zařízení po repasy! Párty pípa je ideální do prostředí bez přístupu k elektřině. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.


Predám aj pipu s príslušenstvom litrovú. Porovnání cen bazar party pipa s rucni pumpou, srovnání cen bazar party pipa s rucni pumpou na portálu HLEDEJCENY. DOPORUČUJEME SKLADEM AKCE. Chlazení na pivo kontaktní.


Vhodné jsou také do míst s nízkou teplotou, ve kterých není potřeba stáčené nápoje chladit. Country pípa s kulovým kohoutem bez pumpičky a bez narážecí hlavy. Ruční párty PÍPA včetně naražeče, 5- Kč, 4- Kč, 4- Kč, 1. Cena půjčovného za každých započatých hodin.

Půjčení samotného naražeče nebo adaptéru. BAJONET PLOCHÝ A KOMBI, 5- Kč, 4- Kč, 4- Kč, 50- Kč. Lindr párty pípa s ruční pumpou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.