Chůvička motorola mbp 16

Všechny informace o produktu Chůvička Motorola MBP chůvička, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Motorola MBP chůvička. Uživatelské hodnocení a recenze na Chůvička Motorola MBP chůvička. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Tato chůvička disponuje speciální technologií DECT, která zajišťuje spolehlivé fungování bez nebezpečí rušení signálu.

Optická indikace úrovně hluku ve spolupráci s velmi citlivým mikrofonem Vám zajistí . Chůvička je dále vybavena indikátory stavu baterie, optickou indikací úrovně hluku a upozorní Vás na ztrátu signálu. Recenze Motorola MBP chůvička. Rodičovská jednotka má displej, dětská nemá. Po nespočtu probdělých nocí s plačícím miminkem vám často může připadat, že jste v pekle.


Když jde po obědě spát, pomalu se bojíte odejít z pokoje, aby se mu náhodou něco nestalo. Vezměte svůj život zpět do vlastních rukou, aniž byste přitom ohrozili bezpečnost své ratolesti. Značka Motorola nabízí všem rodičům dětskou chůvičku s vysokým dosahem 3metrů, která umožňuje obousměrnou komunikaci, přehrávání ukolébavek a mnoho dalšího.

Své miminko uslyšíte vždy jasně a zřetelně – signál nebudou narušovat žádná okolní zařízení díky . MBP dětská chůvička MOTOROLA. Digitální chůvičku využijete každý den. Mikrofon s vysokou citlivostí.


Možnost zpětného hovoru k díťěti. Monitorování teploty místnosti dítěte. Indikace ztráty signálu. Buďte stále ve spojení se svým dítětem.


Chůvička se ozve vždy, když vaše dítko zapláče a bude se dožadovat pozornosti. Dětská jednotka s nočním světlem. Vy pak můžete rychle dorazit, ať už jste na zahradě nebo v jiné místnosti v domě. Nabízíme také monitor dechu, který upozorní na náhlou zástavu dechu kojence. Užijte si bezstarostný spánek.


Inzerát CHŮVIČKA Motorola MBP v okrese Plzeň-město, cena 8Kč, od katarina. Technologie DECT (kanálů) Dosah až 3m. První příspěvek v tématu.

Chuvička Motorola MBP 11. Ahoj mainky, máte někdo zkusenosti s chuvickou Motorola MBP 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.