Beko csa 24022 x nerez

Vybavena antibakteriální ochranou, možností otočení otevírání dveří a poličkami z tvrzeného skla. Jistě oceníte také její tichý chod. Tento výrobek byl nominován . Výška této chladničky je 15cm.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Výsledky vyhledávání Beko. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Klimatická třída: N, SN, ST. Objem chladničky: 1l. Roční spotřeba: 2kWh. Mrazící prostor: Mraznička dole .

Chladnička nabízí antibakteriální těsnění, které s přidanými antimikrobiálními látkami udržuje těsnění spotřebiče bez mikroorganismů. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Celkový obje2litrů. Automatické odmrazování.


Mrazicí kapacita : kg, Akumulační doba : hodin. Skleněné police a nerezové provedení dodávají lednici moderní vzhled. Mrazák umístěný dole má kapacitu litrů. Lednice je také vybavena antibakteriálním tě.


Manuál se také zabývá řešením nejčastějších problémů a jejich odstraněním. Podrobněji to popisuje servisní manuál, . Antibakteriální ochrana: ano. Fyzické charakteristiky.


Prodej elektrospotřebičů a elektroniky za nízké ceny značek: Panasonic, Philips, Thomson, Fagor a mnoho dalších. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Její celkový hrubý objem je 2litrů, z čehož lze využít až 2litrů pro vaše potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.