Vozík pod pc

Techly vozík pod PC , nastavitelný, kovový, černý. Kancelářský vozík pod PC Kancelářský nábytek řady ASSISTANT se hodí do pracoven,studentských pokojů a kanceláří. Nábytek je vyroben z kvalitní laminované dřevotřískové desky, hrany jsou olepeny pevnou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Celý systém dílů můžete bezpečně přemístit díky tomu, že vozík má zvýšené okraje, které zabraňují. Stoly pod počítače, ceny bez DPH, ceny s DPH, Poptávka.

EDNET pojízdný podstavec pod počítačovou skříň ( vozík pod PC ),Robustní podstavec pod PC skříň vyrobený z kvalitního pevného plastu. Možnost postupného nastavení umožnuje použití pro počítačové skříně typu Tower. Kovový držák PC -mobil na kolečkách pro snadné popojíždění s počítačem, např.


Počítač již nemusíte mít umístěný na zemi, kde nasává prach a nečistoty a při každé manipulaci hrozí i pád počítače. Nábytok je vhodný do zborovní, riaditeľní a kancelárii. Ponúkame ho vo variante Economy a Premium. Vďaka kolieskam môžete svoj PC bez problémov posúvať.


Vyrobený je z laminátovej . Předchozí strana Další strana.

ASSISTANT je moderní sektorový nábytek, vhodný do kanceláří, pracoven a studentských pokojů. Zobrazit kategorie (8) Skrýt kategorie. Vozík pod PC laminová deska 16mm.


Roxy 5Kč , Plzeň dívčí bunda Roxy Prodám nenošenou lyžařskou bundu Roxy, jemně . Počítač nemusí být umístěný na zemi, kde nasává prach a nečistoty a kde při každé manipulaci hrozí i jeho pád. Prechodka kábla, hladký povrch,. ASSISTANT - kancelársky nábytok - ku každej skrinke je potrebné objednať sokel samostatne - hrana ABS na pracovných doskách stolov - romery sú. Výrobce: Inábytkové kování.


MJ (měrná jednotka), 1ks. Kategorie, J - Kancelářské dopňky. POPIS: laminovaná drevotriesková doska mm, kvalitné kovové závesy, kovové pojazdy. Pozor: skladom posledné kusy. Dátum dostupnosti: Možnosti produktu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.