Sencor element p5501 obal

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. ARMY univerzální pouzdro na mobilní telefon s klipem i poutkem na opasek, který je jištěný cvokem, nemusíte jej tedy provlékat po celé délce opasku. Obal kamuflážový, v barvě camo blue.


Barva: modrá kamufláž Materiál: textil . Pouzdra na mobilní telefony značky Sencor.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Sencor. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma od 5Kč.


Ochrání váš telefon před poškrábáním, pády, zanesením nečistot a navíc pěkně vypadá.

Nabízí náhled událostí a potřebných. SmartfónOperačný systéAndroid 4. Porovnejte naši cenu s konkurencí. Dobře vybavený a opravdu svižný. Velký HD IPS LC jádrové CPU - 8x3GHz,.


Prodám tento Ochranný flipový obal pro mobilní telefon SENCOR ELEMENT P4Pouzdro neboli flip je nový nepoužitý Kožený ! Kožené pouzdro s integrovanou USB klávesnicí pro model ELEMENT 7V3Kompletní klávesnice pro plnohodnotné ovládání tabletuPřipojení pomocí USB. Pouzdro na mobil Sencor ELEMENT P4WHITE FLIP CASE od specialisty na elektro. Barvu pouzdra si prosím připište do kolonky poznámka při dokončení Vaší objednávky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Puzdro na mobil športové Celly Armband XXL (ARMBAND01) čierne. Sportovní neoprénové pouzdro CELLY určené především pro sport.


Pouzdro disponuje reflexním páskem pro uchycení na ruku a praktickou kapsičkou pro klíč. Svým provedením je ideální pro běhání, díky průhledné čelní části můžete bez problémů .

Sencor Element P4Red Flip case – Ochranné pouzdro pro mobilní telefon Sencor Element P4ve flipovém provedení. Predám na súčiastky nefunkčný sencor element P5LTE s krabicou. Displej, baterka aj dotyk sú funkčné, vadná doska. Prosím Vás NEPÍŠTE mi SMS - NEODPISUJEM.


Prepáčte, ale NA DOBIERKU, ani KURIÉROM NEPOSIELAM! LEN OSOBNÝ ODBER u mňa doma .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.