Plat policisty 2016

Zde jsou kompletní tabulky! Záleží především na tom, jakou má policista hodnost, vzdělání nebo jak dlouho trvá jeho pracovní poměr u daného zaměstnavatele. Když se podíváme na nástupní plat policisty , tak je téměř srovnatelný s podporou v nezaměstnanosti.


Domnívám se, že kvůli rizikům, která dnes policista podstupuje a při nichž chrání svou zemi, by se nástupní plat měl pohybovat nad úrovní dvaceti tisíc korun, upozorňuje policejní prezident Tomáš Tuhý. Jde o plat vysoký, přiměřený či nízký? Pro někoho bude tento plat vysoký až hanba na to, co policie dělá, .

Nástupní platy nižší než v supermarketech odrazují policejní nováčky. Platy ve veřejné správě jsou určovány na základě platových tabulek pro státní zaměstnance. V platové tabulce lze na základě platové třídy a platové stupně zjistit na jaký základní plat by jste měli jako státní zaměstnanec nárok.


Níže naleznete platové tabulky platné od 1. Průměrný plat u policie i hasičů se pohybuje. Městská policie Brno Chtěla bych se zeptat, jestli někdo víte, jaký je zhruba čistý plat strážní. Policisté, hasiči, celníci či vězeňští.


Zdravim, víte prosím někdo kolik činí rizikový příplatek pro policisty spad.

Základní tarifní plat rakouského policisty závisí na vzdělání, počtu let a hodnosti či funkci, do níž je policista zařazen. Pokud by nám sloužil zde v Praze v přímém výkonu, tak má rizikový příspěvek, ještě příplatek . Praha - Ministerstvo vnitra připravuje novelu služebního zákona, která by měla zajistit vyšší nástupní platy pro policisty. Nedotkne se výsluh, řekl dnes ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD).


Lepší platové podmínky by podle něj mohly zvýšit zájem o práci u policie a zároveň zabránit odchodům. Tento rozhovor byl ukončen dne 22. DOTAZ: Dobrý den, chtěla bych se zeptat,.


Můžu Vám pro dokreslení uvést, že například průměrný plat policisty na obvodním oddělení, po cca letech služby, je kolem tisíc korun. Manželka nástupní plat dostala vyšší než já po tenkrát asi pěti letech. Píše se v ní o celosvětově rostoucí hrozbě. Potenciální zájemce příliš neláká finanční hodnocení. Po studiu se zvedne na tisíc.


Elév má brát přes dvacet tisíc, aby neodcházel za lepším. Hezkou neděli, sháním info pro brášku, který uvažuje, že by šel k policii do Prahy. Má VŠ bakaláře, žádnou praxi u policie a snažíme se najít, jaký by měl základní plat , ale info je opravdu různé, od tisíc hrubého až po nějakých tisíc.


Na trhu práce není povolání policisty konkurenceschopné. Zcela běžná dělnická profese má větší mzdu než policista, který má řadu povinností, oprávnění, omezení a musí i nasadit vlastní život,“ předložil Bartoň .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.