Dárková krabice na víno

Nabízíme množstevní slevy. Výroba na míru, včetně potisku! Krabice na víno papírová dárková na lahve - balení ks. Velmi kvalitní pevná krabice v přírodní hnědé barvě, ideální obal pro dárkové balení dvou lahví vína.


Materiál: 4-vrstvá mikrolepenka, jemně vroubkovaná.

Vnější rozměry: šířka 1mm, hloubka mm,. Různá vína se hodí k různým příležitostem a stejně tak vyžadují různé obaly. Pro běžné víno darované jako drobnou pozornost dostatečně splní svůj účel jednoduchá papírová krabička, odnoska nebo taška. Pokud nám bude záležet na spojení dárku s naší značkou, nabízí se široká škála kvalitnějších papírových odnosek . Dobré víno,které věnujete jako dárek si zaslouží kvalitní a krásnou dárkovou krabičku. Takhle darované víno potěší každého milovníka vín.


Vyznačují se vysokou kvalitou a proto tyto krabice na víno řadíme mezi luxusní dárkové krabičky.

Prodej po jednotlivých kusech, při větším odběru množstevní slevy. Skladem více druhů krabic na víno. Nejen v papírové tašce nebo kartónovém obalu můžete věnovat svým blízkým láhev dobrého vína.


Krabice PROFI - velmi odolná přepravní krabice na lahví, speciálně navržená pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Dřevěná krabička Domaine Grand Veneur uzavřená Detail. Ozdobná dřevěná krabička na láhve Domaine Grand Veneur uzavřená (bez lahví). S víkem nebo bez ze zušlechtěné lepenky s potiskem či ražbou.


Odběr krabic na víno už. Papírové tašky nebo kartony na víno vám dají široké možnosti stylů a barev, abyste si vybrali jak podle osobních preferencí, tak případně doladili obal k etiketě vína. Obaly na víno s efektem ještěrčí kůže. Papírová krabice na láhev vína Winebox natura. Vyrobena je z kvalitní a pevné hnědé.


Dřevěné bedýnky a nosiče na lahve z Anglie. Bílý mat s černým leskem, zlatá ražba a parciální lak podtrhují elegantnost balení. DOUBLE BOX - dárková krabice na víno dárková krabice na víno.


Dárkové balení na likér Bombardino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.