Parní hrnec tefal steam cuisine

Vařte tak, aby si potraviny měly i po tepelném zpracování vitamíny! Objevte Steam n Light, který zaručuje skvělé zážitky s vařením všeho druhu. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů.


Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek! Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact.

První kompaktní parní hrnec s pohárky. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Displej: digitální Objem parního hrnce (l): Počet varných nádob: Příkon (W): 9Vaření rýže: ANO Držák na vaření vajec: NE Provedení výrobku: černá barva , nere. Obchod ověřený zákazníky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Parní hrnce značky Tefal. Nakupte zboží z druhé ruky se zárukou a možností vrácení. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 71Kč.

Tefal Steam Cuisine parní hrnec za 71Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Tato nabídka od prodejce maxikingcompany byla archivována dne 20. Když se vyvaří voda, vaření se aut. Jeden z nejvyšších modelů značky Krups, made in Switzerland (vnitřek JURA).


V pěkném stavu a plně funkční. Umí výborné espresso a take Cappuccino či Laté jednoduše pomocí speciální parní trysky, která zajíždí do sklenice. Použitý málo, v super stavu, bez. Prodám zelený parní hrnec Tefal. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Je veliký a vejde se do něj jídlo pro celou rodinu. V současné době odzkoušen, plně funkční. Tělo hrnce se skládá ze základny, která obsahuje . Laca Anndy FEM pverica ojunka.


Lariska rucicky adaaja1šili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.