Myčka bosch porucha e15

Dobrý den, pokud Vám myčka hlásí chybu Ea bliká kontrolka přívodu vody, tak naklopte myčku o stupňů, aby se aktivoval mechanický aqua stop. Dobrý den, původní dotaz je už uzavřen: pokud Vám myčka hlásí chybu Ea bliká kontrolka přívodu vody, tak naklopte myčku o stupňů, aby se akti. Re: Myčka nádobí Bosch SMS 58M98EU.


Treba naklopit umyvacku o min. Len pozor, aby Vam nevyleteli umyvacie . Eγια το Bosch SilencePlus.

The E-Error Code on a Bosch Dishwasher means that you have water that has leaded into the base of the. E1 Teplota vody vyšší než ° C, Už jste připojili myčku k přívodu teplé vody? Pokud ano, přepněte na chladnou. E, Voda prosakující do základny myčky. Vyprázdněte základnu vody.


Pravděpodobně se jedná o . Diskuze k produktu Bosch SMI 68M35EU Vestavná myčka s viditelným panelem SMI 68M35EU je efektivní a nezná konkurenci. Zařízení je vybaveno sušící technologií, která používá minerál Zeolith. Tento minerál má jedinečnou vlastnost pohlcovat molekuly vody a poté je uvolňovat jako tepelnou energii.

Eeliminovala, všechna voda . Tato nabídka od prodejce Dako_ta byla archivována dne 22. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Oprava myčky Bosch … Porucha myčky nádobí značky BOSCH. Sviti kontrolka že nepostupuje voda do myčky.


Po spouštění myčka pracuje cca min a pak rozvití se kontrolka. Zkontroloval na přívodu vody mřížku, vše ok. Už to udělal asi před měsíci, naklonili jsme ji a vytekla voda.


Teď opět E, nakloníme vyteče voda, jednou, dvakrát jede bez chyby pak opět chyba E15. Prosím o cenu a termín opravy. Myčky nádobí jsou kuchyňské spotřebiče které čistí nádobí od špíny a bakterií. Používá se jak v restauracích a hotelech, ale také v. Porucha umývačky SMSM 12EU Na displeji nám svieti číslo E, prívod vody skontrolovaný,sitká čisté,hadica nezalomená a na ovládacom panely bliká kontrolka prívodu vody. Error Efor Bosch SilencePlus SMI53M05EUYorgos Andreadakis.


Vytahujete z myčky nádobí skoro stejně špinavé, jako když jste ho tam dali? Možná do ní dáváte nádobí, které do myčky nepatří. Nebo děláte chybu při dávkování soli či leštidla.


Poradíme vám, jak na to!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.