Jak připojit pračku k baterii

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Příslušenství pro instalaci pračky Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení. AQUALINE - Pračkový ventil před nástěnou baterii se zpět. Kdysi jsme takto měli připojenou pracku na nastennou baterii u umyvadla.


Byl na to takovy mezikus, ktery se dal mezi zeď a baterii v míste napojeni studené vody, na strane teple vody byl stejne dlouhý mezikus jen bez té odbočky k pracce.

Vypadalo to ok, ty díly byly ze stejného materialu . Odpad je snadný, dělají se sifony s odbočkou na pračku. Přívod vody záleží, jak máte řešenu baterii. Nesouhlasim se sekanim, dělají se nastavce pod baterii s odbočkou.


Pokud ještě ve zdi, tak se musí sekat. Naprosto snadné a rychlé. Ale nechejte instalatera ventil koupit.

Takhle mám na studené vodě napojenou pračku a na teplé vodě myčku, protože to výrobce dovolil. A funguje to už po mnoho let. Jinam do kuchyně se pračka nevejde. V koupelně žádná přípojka není.


Moje pračk má vývod do vany, ta tam je. Co by bylo nutné k tomu, aby se pračka mohla napojit v koupelně? Je tam umyvadlo s pájkovou baterií , na které žádný ventil pro připojení není. Nový pořad Ondra Kutil tu bude pro všechny ty, kteří nejsou zrovna manuálně zruční, a tak v případě potřeby nebude.


Plánujete po letech nákup nové pračky ? Vypouštěcí hadici, jež je u pračky připojená, vložíte do plastového kolínka a zavěsíte ho na okraj vany či umyvadla. Pračkový ventil s mezikusem pro připojení napouštěcí hadice, instaluje se za nástěnnou baterii , cena 2Kč. HS DNDomovní požární hydrant s hadicí 20m plný (hydrantová skříň) hydrantový systém.


Ventil s mezikusem k připojení pračky (myčky) za baterii (roháček, kohout) Zobrazit větší. Na tuto baterií bohužel pračku nelze připojit. Dobrý den, děkuji za odpovědi.

Přidala jsem schema koupelny, pod umyvadly předpokládám roháčky jsou ale vést to hadicí k pračce vzhledem k umístění nebude možné. Od té vany to nejde je to podomítková .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.