Okay kariera

Jsme tým, který má chuť pracovat a být úspěšný. V Okay máme šanci vzít kariéru do vlastních rukou a směrovat ji ke splnění cílů. U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ.


Nakupuj tam, kde je to OKAY. Chcete pracovat pro společnost OKAY s.

Navštivte sekci KARIÉRA , kde jsou všechna aktuální volná pracovní místa. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv. Nastartujte svou kariéru u společnosti OKAY Elektrospotřebiče! Jindřich Životský (46) založil před lety síť prodejen OKAY Elektro.


Celou dobu, kdy pečlivě budoval značku, se důsledně držel v pozadí. Během šestnácti let nevystoupil na žádné tiskové konferenci a neposkytl ani jediný rozhovor. Před letošními Vánoci se rozhodl promluvit alespoň se zásatupci . Splň si sen a šéfuj vlasní prodejně potravin!

Otevíráme další prodejny a hledáme nové vedoucí. Chceš to zkusit bez rizika? Nabízíme ti jedinečnou příležitost vyzkoušet si práci vedoucího prodejny nanečisto. Ve své pozici bude odpovídat za marketingové aktivity a komunikaci celého holdingu.


To znamená OKAY Elektrospotřebiče, JENA Nábytek i síť brněnských obchodů s potravinami OKAY Market. V A-mužstvu Turecka debutoval 17. Istanbulu proti reprezentaci Řecka ( výhra 3:0).


Pracovná ponuka spoločnosti OKAY Slovakia, spol. Trenčín a kategórii Asistent. Hlohovec a kategórii Asistent. Pezinok a kategórii Asistent.


Rimavská Sobota a kategórii Administratívny pracovník. Dunajská Streda a kategórii Asistent. Ružomberok a kategórii Administratívny pracovník. If I come out, my career is over.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.