Kondenzační kus 150

Kondenzační kus v často požadovaném průměru 1- 1mm. Na požadovaný rozměr upravíte zaříznutím. Multi-plast je plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v domácnostech.


Ideální pro použití v kuchyních, koupelnách a WC. Kompatibilní s potrubím EPE (HR-WTW) V naší praxi používáme především pro sání a výfuk, aby se .

DN 1- jednoduchá montáž bez použití nářadí - průměr odvodního otvoru mm - těsnění součástí dodávky SPOJOVÁNÍ: Jednotlivé . Lze napojit na kanály o průměru 125mm a 150mm bez použití spojek. Toto okruží je vhodné montovat všude tam, kde je delší vertikální odtahové potrubí od ventilátoru (neopatřené tepelnou izolací) vedené . Ventilátory Ventilátory do potrubí Komponenty VZT rozvodů Vzduchovody Montážní příslušenství Ventilátory okenní Ventilátory průmyslové Ventilátory krbové Vytápěcí jednotky Tvarovky Ventilační střešní turbíny Rekuperační jednotky. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji.


Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Je určený pro potrubí o průměru 125mm a 150. Slouží k odtékání nahromaděného.

Cena za kus včetně DPH: 6Kč 5Kč bez DPH. Určená pro potrubí o průměru . Výpusť kondenzátu 1a 1pro potrubí EPE (HR-WTW) - 1mm. AT 1Odbočka jednoduchá ( T- kus ), 15CZK. Univerzální kondenzační kus 125- 1mm. Plastové potrubí A1-3 6CZK.


Pokračujete dál potrubím o průměru 1-1mm kvůli napojení kanalizačního potrubí. Na kondenzační kus připojíte PPR potrubí mm a napojíte do kanalizace. V kategorii Vzduchotenika z plastu - MULTI-PLAST naleznete další třídění podkategorií a výrobků. Doporučená cena včetně DPH, 710. Vyberte si kondenzační jímku určenou k odtékání nahromaděného kondenzátu.


Nabízíme různé velikosti a garantujeme nejnižší. Váš nákupný košík je prázdny . Jímka slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu (vlhkost, páry, teplotní rozdíl) vznikajícím srážením vody uvnitř potrubí. Jímka má dlouhodobou životnost , její montáž je jednoduchá, bez použití složitého nářadí (spoje se do sebe jednoduše nastrčí). Jímka je určena do teploty 45°C a je vyrobena z hmoty ABS v bílé barvě .

Je konštruovaný tak, aby sa z neho dalo pokračovať potrubím s priemerom 1mm, teda kanalizačným potrubím, ktoré je kompatibilné so strešnou priechodkou. Soustředný (koncentrický , koaxiální) nerezový pevný komínový systém určený pro odvod spalin od spotřebičů na plynná paliva v přetlakovém provozu (turbo a kondenzační kotle) je ideálním řešením pro vložkování stávajících komínů a realizaci kouřovodů. Základní charakteristika: DN 1mm tloušťka stěny mm třída 1. C umožňuje podtlakový provoz Součást jednovrstvého komínového syst.


U vertikálně vedeného potrubí se pak do potrubí v blízkosti ventilátoru nebo do vnitřního prostředí (tedy pod izolaci) umístí kondenzační kus s odvodem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.