Myčka whirlpool adp 7570 ix

Ušetříte až vody, energie a . Příborová zásuvka slouží pro pohodlné uložení příborů a kuchyňského náčiní. Myčka disponuje samovyvažovacími dvířky , které zůstanou stát v každé poloze. Model nabízí programů mytí a velmi praktická je také nastavitelná výška horního . Chtějte pro svou domácnost.


Myčka je vybavena dvěma ostřikovacími rameny a disponuje senzorovou technologií šestý smysl PowerClean.

Tato technologie se postará o umytí . EAN kó Název náhradního dílu, Cena, Objednávka. Door outer VBL, WH, SS - INOX, Zadat poptávku. Door latch Atlantic, Zadat poptávku. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Provedení výrobku: nerez. Sensorova technologie 6.

Kapacita myčky (souprav): 13. Spotřeba energie (kWh): 0. Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): 262. Pokud vás tato myčka zaujala a zvažujete její koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.


PowerClean, kapacita na sad nádobí, programů, odložené mytí, Multizone, Aquastop. Je kompaktní, stylová, úsporná a navíc má všechny vlastnosti, které musí mít opravdu špičková myčka. Myčku mám týden a jedina pochvala je vzhled a tichý chod. Všechno musím vzít ještě utěrkou. Nejvíc jsem šokovana z úchytu na zavírání dvířek.


Musi se opatrne zavírat pri tak umělém materialu. Dviřka tim padem vrtkava. Radeji k tomu nepoustět děti. Nevim na co sem pri výběru myslela. Volně stojící myčka Whirlpool ADP 3IX , cm.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.