Mačkač obilí cena

Mačkač obilí je vhodný pro koně. Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů. Dodáváme výkonné mačkače obilí pro soukromé chovatele i větší firmy.


Přečtěte si, jak mačkací stroje fungují, kolik kilogramů vloček za hodinu vyrobí a jaké výhody vám nabízí. Inzeráty šrotovník - aktuální inzeráty na Sbazar.

Níže uvedený příklad se týká české farmy, kde jedinou změnou v krmné dávce byl přechod ze šrotovaného obilí na mačkané. Již během čtyř dnů se u 5krav zvýšil objem nadojeného mléka o 2l. Stabilní, kompaktní, snadná montáž Dva pozinkované.


Není vhodný pro mačkání kukuřice, hráchu, ale i . Cena produktu bez dopravy. Z mačkaných zrn se totiž při trávení vstřebá více než 90. Dobrý den , a proč ho chcete mačkat ? Mám MO 5 podobný je MO 30.

Je na něj na internetu spousta odkazů v ceně. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Za tuto cenu jsem tedy elektický mačkač nenašla, Driml tam měl pouze ruční.


Elektrické měl v úplně jiné cenové relaci. Mechanické provedení stroje umožňuje zpracování všech. Drtič má mnoho výho z nichž nejdůležitější jsou:.


Nohy na mačkače obilí nejsou v ceně. Delší dobu sháním mačkač obilí. Vždy se jednalo o nedokonalou a pro drobnochovatele zbytečně drahou techniku. Na těchto stránkách jsem nalezl inspiraci v podobě MO 30. Hledal jsem bližší dodavatele a našel Zemědělskou techniku v Českých budějovicích, ale s rozdílnou cenou 9. Dvouletá záruka, záruční i pozáruční servis, zaváděcí cena ! R zcela nové mačkače zrnin - tzv.


GRAIN crushers) obilí ,luštěnin,lnu a pod ke krmení. Mačká oves, ječmen, pšenici, kukuřici,. Vhodný pro dobytek, koně,. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.

Prodáme vetší množství pl. On-line rubrika: různé . Poptávám stroj: Popis: mačkač na obilí , případně šrotovník. Specifikace: možno i poškozený. Profil poptávajícího: firma z Vyškova. Poznámka: Informace na této stránce se nesmí šířit dále bez písemného souhlasu provozovatele portálu AAA Poptávka.


Velmi kvalitní materiál. Bude asi potřebovat nějaké drobné úpravy a opravy ale nic vážného. Pokud se mačkač neprodá je možná dohada na ceně. Případně kdyby měl někdo zájem o poslání je to možné po . Tento typ je určen nejen pro mačkání obvyklých obilovin, ale i hrachu, kukuřice apod. Stupeň mačkání se nastavuje pomocí silné rukojeti s excentrem s jedním nebo dvěma . Najdu tady někoho kdo má taky špatnou zkušenost s mačkačem obilí od pana Štose ? A když ho otevřu trochu víc, mačkám směs a přijde tam mezi ovsem víc pšenice nebo ječmene, mačkač to nezvládne a buď začnou klouzat řemeny nebo vypadne zátěžák.


A oproti Neueru a podobným je cena poloviční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.