Liebherr lednice alarm

Alarm - akustický signál, červená výstražná kontrolka“. W Vypnutí celého přístroje: Hlavní regulovatelný vypínač s drážkou otočte mincí do krajní polohy „0“, aby zhasly indikátory nastavení teploty. Chladnička a mraznička jsou vypnuté.


Seřizovací tlačítko chladničky. Ukazatel teploty v chladničce. Při běžném provozu se zobrazuje: - nastavená mrazicí teplota.

Potřebujete pomoc s nastavením vaší chladničky či mrazničky, ale nemáte po ruce příslušný návod k obsluze? Jednoduše si jej stáhněte ve formátu PDF. Toto číslo můžete nalézt na výrobním . Alarm , to znamená že tam není požadovaná teplota.


Až se nachladí, tak zhasne. Alarm mi řve u obou pultových mrazáků, když nemají požadovanou teplotu :) Do pár minut vypne až se mrazák ochladí. Lednice to bude mít stejně ;). Nejjednodušší dvouokruhové lednice určené pro použití v domácnosti.


V ceně lednic a mrazicích boxů LIEBHERR je zahrnuta i doprava na adresu kupujícího.

Poptávám servis: Popis: oprava ledničky. Značka: Liebherr Závada: pípá alarm , bliká superfrost a kontrola, námraza zadní stěna. Lokalita: Beroun Cena: nabídněte.


Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Beroun. Vnitřní prostor chladničky je osvětlen úsporným LED osvětlením. Osobní převzetí v Liberci. Možné dovézt a nebo zaslat přepravní společnosti po celé ČR do. Nevím, jestli má význam platit 2x více za vzhled.


Uvedené dvě lednice Liebherr se liší zejm. Navíc se obávám hlučnosti ventilátoru. Také se chci zeptat na alarm u těchto lednic - nechci alarm signalizující snížení teploty.


Precizní elektronický ovládací systém je vybaven digitálním ukazatelem teploty a zobrazuje informace o zvolených nastaveních. Dveřní signalizace a teplotní alarm varují pomocí vizuálních a zvukových signálů na případné problémy, například otevřené dveře. Dětská pojistka zabrání nechtěným změnám nastavení. Ve výbavě nechybí funkce SuperFrost pro rychlé mrazení, systém FrostSafe nebo VarioSpace pro možnost uskladnění i objemnějších potravin. Jistě oceníte také dveřní alarm , box na láhve nebo tyčové madlo s integrovanou . Kombinovaná NoFrost(beznámrazová)chladnička, lednice Sharp SJ 3VBE v béžové barvě.


Digitální ukazovatel teploty, externí zvukový alarm dB při výpadku elektrického proudu, optický a akustický alarm , LED osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.