Kristina farkasova

Navrhuje vlastné tričká, vystupuje v stand-upoch, moderuje a píše knihy s mamičkovskou tematikou. Brunetke sa však v ostatnom čase podozrivo zaguľacuje bruško. Je opäť v požehnanom stave? Pochází z herecké rodiny, jejím dědečkem byl Ladislav Farkaš a otcem je Boris Farkaš.


Vystudovala divadelní dramaturgii na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě a DAMU v Praze.

Nejdříve se věnovala psaní divadelních recenzí. Pred pár dňami sa na svetlo sveta dostala aj jej nová kniha pre bábätká s názvom Som nový človiečik. Pri tejto príležitosti sme . BRATISLAVA - Toto nikto nečakal!


Mama dvojičiek Ely a Matildy sa totižto najnovšie stala autorkou knižky pre bábätká s názvom Som nový človiečik. Aj s dvojičkami Matildou (4) a Elou (4) odišli do bytu, ktorý nedávno aj kúpila. Redaktor zostal na mieste, kde ako rodina žili niekoľko rokov.

Podľa našich informácií však rozídený pár stále nie je . Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! O svojich skúsenostiach a zážitkoch s tehotenstvom a materstvom začala písať vtipný blog a ten oslovil množstvo mamičiek. Pre všetkých, ktorým je jej humor blízky a . Rolu matky, ktorú si podľa jej slov užíva do sýtosti, zhrnula do debutu – Som mama. Slovenská herečka, moderátorka, spisovateľka a matka dvojičiek Matildy a Ely.


Farkašová pochádza z Bratislavy, pričom študentské časy strávila . VŠMU v Bratislave a divadelnej fakulte AMU v Prahe. Pôsobila ako herečka v Radošinskom naivnom divadle. Za úlohu Kláry vo filme Pouta bola nominovaná na Českého leva.


Moderovala reláciu Postav dom, zasaď . Upratuje, varí, moderuje, stíha tvoriť, no je najmä mamou. Vyhrožují jí sebevraždou a přejí jí smrt vlastních dětí. Najkrajší darček pre začínajúci život Som nový človiečik je špeciálny zápisníček pre vášho nového človiečika, z ktorého mu môžete vytvoriť naozajstnú knižku.


O ňom, o vás, o krásach, kruhoch pod očami či o počte nočných vstávaní. Je totiž z herecké rodiny a dokonce si už se svým otcem – Borisem Farkašem – zahrála.

Rodiče ji od herectví odrazovali s tím, že je velmi obtížné se touto profesí život, s tak začala. Ve svých blogových zápiscích, které loni shrnula do knižního bestselleru, vtipně popisuje svoje zkušenosti s těhotenstvím a mateřstvím. Její pohled na život s neposednými dvojčaty je láskyplný a optimistický .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.