Nástěnné hodiny s plynulým chodem

Nástěnné hodiny s tichým chodem , netikající nástěnné hodiny, nástěnné hodiny sweep. Nástěnné plastové hodiny s tichým chodem SWEEP plynulý tichý chod vteřinovky Rozměry: 25. Moderní nástěnné hodiny zn.


JV plastové pouzdro s povrchovou úpravou, quartz (hodinový strojek na tužkovou baterii). Plynulý chod vteřinovky - hodiny NETIKAJÍ.

Eurochron, plastové pouzdro s povrchovou . BUD-IN(2) CLOCKODILE(2) JVD( 116) LAVVU(2). Plastové pastelové nástěnné tiché . Skladem - expedujeme ihned. HAMA PG-2jsou nástěnné hodiny s jednoduchým a účelným designem.


Tyto hodiny mají velký bílý ciferník s arabskými číslicemi a sekundovou ručičkou. Jsou vyrobeny z kombinace plastu a skla.

Napájení je zajištěno jednou baterií AA mignon. Jejich předností je, že . U nás na vesnici v místním kulturním zařízení jsem si všiml nástěnných hodin , které mě zaujaly na první pohled. Měly plynulý chod vteřinovky. Po bližším ohledání jsem zjistil a dospěl k závěru, že se jedný o nějaké levné čínské quartzky.


Tyto hodiny zaujmou zaručeně už na první pohled a to především díky pestrým barvám. Zajisté oceníte také tichý chod strojku hodin. Velikost pouzdra: 250x250xmm. Udělejte si přehled o cenách , přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Tyto netikající nástěnné hodiny značky BUD-IN se stanou chloubou každé domácnosti či jiného interiéru. Jedná se o spojení elegance s praktičností v podobě krásných hodin nabízených v neobvyklých barvách. Dřevěné kulaté nástěnné hodiny s plynulým chodem. Tichý chod a moderní design.


Ahoj, nástěnné hodiny s tichým chodem mají obvykle na ciferníku označení SWEEP. Nemají krokový chod sekundové ručičky, ale chod plynulý (plovoucí).

Samozřejmě platí, čím dražší hodiny, tím kvalitnější strojek (obvykle německý Junghans nebo Hermle), levné nástěnné hodiny mají strojky čínské, ale i . Ideální do domácnosti, dětského pokoje, čekárny atd. Vlastnosti: Rádiem řízené nástěnné hodiny s tichým chodem. Velký dobře čitelný ciferník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.