Nejlepší nůž na sebeobranu

Lokace: ŠTŘEDOČECH JAKO POLENO. JirkaN napsal: Podle me nejlepsi bojovy nuz Entrek Merc. Alespon designove nejlepsi. Drzel ho uz nekdo z Vas v ruce?


Než by si s nim mavnul už by si ležel z vyvřezlima vnitřnostma!

Ja bych ani tak neřešil jakej nůž. Tento příspěvek píši s plným vědomím toho, že za něj možná budu vášnivými bojovníky ukamenován Wink. Myslím si, že nůž není vůbec vhodným prostředkem na běžnou sebeobranu.


Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem nože na sebeobranu. Jelikož se to všude hemží úchyly a zloději, tak bych si rád pojistil trochu obrany. Nejlépe kdyby byla čepel trochu delší aby budil strach a abych se o něj nezranil.


Nevím jestli mi rozumíte, ale některé nože vyskakují z boku, vystřelovací atp.

Mnoho lidí se často ptá, jaký nůž by si měli koupit, který je z té škály nožů na našem trhů nejlepší. A stejně tak se mnoho lidí setkává s odpovědí: Je to na vás. Někdo to může brát jako únikovou odpověď, ale skutečně je to tak. Výběr správného nože je na každém z nás, a u EDC to platí dvojnásob.


Vám nabízí výběr kvalitních nožů pro praktické využití a pro sebeobranu. V každé kategorii naleznete několik vybraných kousků, kde se snoubí kvalita s designem a funkčností. Nenabízíme tisíce nožů pro sběratele, ale nože, které je možné bez obav používat, jsou cenově dostupné a navíc dobře . Syrovou skutečností je , že nelze nikoho kontrolovat blízké vzdálenosti takže prvořadé je vždy zvětšit vzdálenost od útočníka (nikoliv „vstoupit do něj “). Výhody: dostupnost, nenápadnost, účinnost (což z něj dělá dobrou zbraň pro ženskou sebeobranu ). Nevýhody: nutnost bezprostředního kontaktu, pro efektivní použití nutný výcvik kubotan-s. Oproti některým systémům nepovažujeme nůž za dobrou sebeobrannou zbraň . Cold Steel Brooklyn Short - obušek, Cold Steel Escrima Stick, Defense Pen Black United Cuttlery.


Výrobce: Cold steel, Výrobce: Cold steel, Výrobce: United Cutlery. Basebalová pálka pro sebeobranu. Výroba kvalitních nožů pro sebeobranu na zakázku.


Obracím se proto na fórum, na kterém jsem se ptal už všehovšudy čtyřikrát, naposledy před Vánoci před rokem a půl, a jednou se i zapojil do diskuze o sebeobraně a obušcích.

Pochopitelně vím, nůž není nejlepším prostředkem na sebeobranu , to mi nikdo nemusí vysvětlovat, chci ho pro boj na blízko tam, . Na této stránce naleznete různé nástroje a zbraně, které pomáhají při sebeobraně. Mezi širokou veřejností jsou nejpopulárnější obranné pepřové spreje, avšak v naší nabídce naleznete například i taktická pera. Prodej jen osobám starším 18-ti let. Provedením objednávky potvrzujete , že jste starší 18-ti let.


Přejeme vám, abyste prostředek pro sebeobranu nemuseli nikdy využít, ale jistota je jistota a je lepší být připraven. Kde jistojistě tyto prostředky naleznou uplatnění, jsou bezpochyby činnosti jako ostraha objektů, ostraha osob, hlídání pozemků a další. Takový pepřový sprej či elektrický paralyzér u pokladny na prodejně . Praha Frekvence teroristických útoků s chladnými zbraněmi se zvyšuje. Po útoku v Hamburku koncem července, při němž zemřel jeden člověk a dalších šest bylo zraněno, pachatel použil obyčejný kuchyňský nůž , začátkem června útočili teroristi v . Použijte něco jako štít.


Pokud máte po ruce jakýkoliv větší a pevný předmět, využijte jej jako štít. Může to být židle, slunečník, batoh, velká taška, monitor atd. Neschovávejte se za něj pasivně, ale použijte jej k razantnímu útoku na ruku se zbraní. Nůž můžete z ruky vyrazit, případně může ve štítu uvíznout.


TacFit, sebeobrana pro ženy. Pak by to byl nejvíce retardovaný prostředek sebeobrany , jaký můžeme na trhu nalézt. Tato bunda se dá sehnat například zde. Sebeobrana proti noži versus boj nožem?


Nyní jsme tedy v situaci, kdy útěk není možný, nebo je třeba si pro něj udělat časovou rezervu. Základem bojového umění je schopnost čelit zbraním holýma rukama, protože i když připustím nůž jako skvělou pomůcku k sebeobraně , útočník vám nedovolí ho . Postupem času budou přibývat i další produkty zejména se zaměřením pro běžnou sebeobranu občanů, ale i zboží pro profesionály z řad bezpečnostních služeb a policie - opasky, pouzdra, kompasy, navigace. Každým dnem se snažíme zkvalitnit naše služby a těšíme se na Vaše návraty za nákupy na tyto stránky.


V této kategorii najdete zbraně a střelivo, konkrétně zbraně na zbrojní průkaz, airsoft zbraně, plynové zbraně (plynovky), vzduchovky a větrovky. Nesmí zde chybět ani doplňky pro zbraně a čistící prostředky. Dále jsme do této kategorie zařadili původní sebeobranu , tedy obušky, paralyzéry a pepřové spreje, které lze také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.