Nejlepší auto střední třídy

Kategorii liftbacků a sedanů střední třídy jsem si poslední dobou nějak zamiloval. Nedá se říct, že by v ní bylo vyloženě špatné auto a všechny vozy jsou praktické, příjemné a velmi komfortní na dlouhé trasy. Pořád však přemýšlím, které auto tomuto segmentu dominuje, shrneme-li dohromady kupní cenu, . Ale úspěšný byl i Hyundai a dobrých Škod je tu také několik.


Nejlepší a nejhorší auta podle redaktorů Auto.

Krásné auto , podvozek vlastně taky solidně funguje… Tak proč mě Renault Mégane zklamal? Vůz nižší střední třídy by měl být určitě praktický, vždyť jde velmi často o rodinné auto , případně služební. A tady nejnovější mégane hodně nestíhá.


Dozadu se za sebe neposadím ani já, natož takový Honza . Modely jako Kia Opirus, Renault Vel Satis, Peugeot 6či Hyundai Grandeur nestačí kultivovaností ani na nejlepší modely o třídu nižší. Vzhledem k charakteru vyšší střední třídy pro nás měl při posuzování zásadní váhu komfort jízdy, kultivovanost vnitřního prostředí a množství . Všechny závady, poruchy a nedostatky jsou pečlivě zaznamenávány. Po ukončení testu je auto navíc rozebráno takřka do šroubku a odborný technik vyhodnotí míru opotřebení těch součástí hnacího řetězce, které jinak zůstávají očím skryté.

Opravdu jsme dali dohromady všechny kombíky nižší střední třídy , které se v době realizace testu na českém trhu prodávaly. Stejně jako Toyota i Renault vyslal do našeho testu auto s menším zdvihovým objemem, ačkoliv firma má v nabídce Mégane s moderní a výkonnou šestnáctistovkou. Zmodernizovaná Kia Sorento dostala nový automat a výbavu GT Line. Ceny startují na 9tisících. Kia Sorento patří mezi SUV střední třídy ke stálicím, ačkoliv její prodeje nejsou na českém trhu nikterak závratné.


Možná i proto jihokorejská automobilka přichází s mírně omlazenou verzí, která se změnila . Jinými slovy nejlepší prémiový sedan střední třídy , mezi které v loňském roce po delší odmlce znovu vstoupil Jaguar. Dalo by se polemizovat nad tím, že existují auta úspornější, prostornější . Poprvé v historii se SUV dostala před malá auta na druhé místo. Každé páté auto prodané loni v ČR bylo SUV. Segment nižší střední třídy má díky Octavii skoro třetinový podíl.


Dařilo se luxusním a sportovním autům. O nejmenší vozy trh ztrácí zájem. Tuto kategorii zcela ovládly dva vozy německé výroby – BMW Xa Audi Q oba ve verzi s pohonem všech kol a dieselovým dvoulitrem. Vítězem této kategorie a zároveň vozem, který získal ve srovnávacích testech Auto Biltu historicky nejlepší hodnocení se stalo Audi Q7.


Dobrý denVybírám auto střední třídy.

Má představa je spolehlivé auto , nemusí to být drak silnic motorově, max let staré, do 170tis. Ročně najezdím kolem 10tis km. Narazila jsem při hledání na kiu cee Hyundai inebo i seat Ibiza, které by odpovídaly velikostně.


Možná hledáte: Střední společenská třída. Střední třída (označuje se také jako segment D) je kategorie automobilů mezi nižší střední třídou a vyšší střední třídou. Drobné závady se nevyhýbají žádné z částí auta , i tak je RX nejlepší.


MALÁ SUV: Audi AAllroad Pojištěné audiny jsou staré jen roku, najeto už mají tisíc km. Problémy: zavěšení kol ( ), topení ( ), motory ( ) a elektrika ( ). STŘEDNÍ TŘÍDA : Honda Accord Zde je průměrné stáří 2 . Horní řada pod displejem je vyhrazena systému infotainmentu, střední linie ovládá vytápěním ventilaci a klimatizaci a spodní řada před řadicí pákou je určena pro ovládání asistenčních systémů. Zábavu i spojení s okolím poskytují systémy IntelliLink kompatibilní s aplikacemi Apple CarPlay i Android Auto.


Důkazem obrovských protikladů v této třídě je dvojice Toyota Corolla a Seat Leon Cupra 290. V nižší střední třídě lze koupit opravdu velmi různorodá auta. Populárníjsou ale také Hyundai i30 . Velký kufr, dostatek místa v podélném směru, to jsou hlavní devízy tohoto typu auta.


Je kompaktní kombík správný vůz do města? Sedany a liftbacky střední třídy zmíním jen okrajově. S obecně neustále rostoucími rozměry automobilů dosahují středně třídní zástupci délky až 4 . Nejlevnější nový rodinný kombík se dá pořídit za necelých 1tisíc korun. Pokud chcete utratit čtyři sta tisíc korun, máte bohatý výběr.


V úvahu bereme jako rodinné vozy nižší střední třídy , které s karoserií kombi začínající na délce necelých m. Druhý nejlepší vůz střední třídy : O moc horší není ani Mercedes-Benz třídy C. Jeho problémovost je na úrovni a potíže dělá . Sorry není to IT ale na moto stránkách jsou diskuze mrtvé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.