Zásaditá voda výroba

Voda je k životu nezbytně důležitá a kromě běžně dostupné kohoutkové a balené vody , se na trhu objevuje i nový typ – zásaditá voda. Tento typ je prodáván jako méně kyselá alternativa běžné vody , která by měla mít řadu přínosů pro naše zdraví. Zaslouží si ale zásaditá voda pozornosti, které se jí . V jedné nádobě pak zůstává voda kyselá (mrtvá voda ), kterou použijeme jako přírodní desinfekci, na potírání ran, k čištění a bělení zubů, či úkli nebo omývání ovoce, zeleniny apod. V druhé nádobě voda zásaditá (živá voda ), kterou hlavně pijeme, používáme na zalévání zásaditomilných květin, klíčení semen a také na pití .

Když hrdinovi useknou hlavu, je potřeba ho polít mrtvou vodou, aby hlava srostla, a poté i vodou živou, aby znovu ožil. Objev, učiněný u vrtných věží ve stepích Uzbekistánu, přitom ukázal, že na pohádkovém mýtu je hodně pravdy… Připravuje: Jaroslav Zajíček . Pro zlepšení svého života můžete udělat jednoduchou věc, která vám dodá energii, zlepší soustředění a sníží chutě. Po probuzení vypijte alespoň dva šálky filtrované, alkalické (zásadité) vody. Nezačínejte den kávou, neboť ta povede k ještě větší dehydrataci. Začněte vodou, až pak si dejte cokoliv jiného.


IONIZOVANÁ ALKALICKÁ VODA PROSPÍVÁ VAŠEMU ZDRAVÍ Zásaditá , čili alkalická voda je pro lidské tělo velmi prospěšná.

Je to to pravé řešení problému překyselení organismu. Příznivě ovlivňuje acidobazickou rovnováhu těla a vrací ji do normálních hodnot. O kyselosti těla a požité alkalické vody si můžete více . Ionizovaná zásaditá voda , kyslé odpady prirodzene rozpúšťa, skvapalňuje ich, čím sa ľahko odstránia v obličkách.


Mastné ruky kyslím octom neumyjeme. Pomôže nám mydlo, je alkalické, neutralizuje tuk a ruky odmastí. Asi každý z nás sa obáva ochorení a bolestí, ktoré človeka vyradia z práce, obmedzia športové vyžitie, . Zásaditá neboli živá voda k probuzení mrtvého nestačí, nejsme v pohádce. Výroba a užití ionizované zásadité vody.


Ve vodě pak zůstávají volné ionty OH- které svou přítomností mění pH a další fyzikální vlastnosti vody pH vody. Voda se pak dále balí do speciálních zesílených . Obsahuje vápník, hořčík a ostatní minerály, které díky ionizaci. Jeto elektrolýza, stejnosměrný proud zavedený do vody.


Príklady typov využitia vody s rôznym pH (PDF k stiahnutiu):. Prehľad a správne používanie živej a mŕtvej vody.

Nezabúdajme, že ionizovaná voda je stále obyčajná voda. Vedeli ste, že až rakovín vykazuje kyslé pH? Pomocou tejto alkalickej vody zaistíte, že vaše telo bude vždy v optimálnej pH rovnováhe.


Můžeme směle říci, že ionizovaní zásaditá voda je revitalizačním prostředkem pro krev, mozek a celé tělo, že čistí každou část těla. Tento druh vody má schopnost zaplavit naše orgány zevnitř, odplavuje škodlivé látky, které se tam usadily díky volným radikálům, a tak čistí tělo. V Japonsku sa na základe inej konštrukcie článkov vyrábala najskôr iba zásaditá a kyslá voda , pre pitnú zásaditú . Stupnice pH znamená „sílu“ nebo „potenciál“ vodíku.


Jde v podstatě o logaritmickou stupnici koncentrace iontů vodíku v nějakém roztoku. Každé číslo směrem dolů představuje 10-násobek kyselosti předchozího stupně. H znamená, že daný roztok je 10-krát kyselejší. Alkalická ( zásaditá ) energetická tyčinka. Charakteristika: výška 146mm x priemer 17mm.


Použitie: Naplňte fľašu do polovice vodu , vložte tyčinku, kývajte 30sekúnd a vylejte. Je to proces premytia minerálov vašou vodou. Preto je veľmi dôležité pomáhať telu pri udržiavaní rovnováhy.


Pri procesoch látkovej premeny si telo samo vytvára kyseliny, ale zásady si vytvoriť nevie, preto mu ich musíme dodávať vhodnou stravou, ale aj pitím dostatočného množstva alkalickej vody. Nedostatok alkalické vody má na svedomí mnohé zdravotné problémy, . Voda je pro lidi nejen základní potravinou, ale v každodenním životě ji využíváme i mnoha jinými způsoby. Bez vody bychom nemohli žít.


Nejedna pesnička pojednáva o vode, dokonca niektoré texty múdro upozorňujú, že voda nás môže držať nad vodou. To hlavne preto, že voda ako jeden zo. Je buď zásaditá – živá, alebo kyslá – mŕtva voda. Pri jednom vrte v Turkmenistane,. V poslední době se velmi často řeší, co jíme a jaké je složení potravin.


Méně se ale věnujeme kvalitě vody. Přitom voda je alfou a omegou pro naše tělo a má nesporný vliv na detoxikaci organismu od kyselin a dalších škodlivin. Jak si nepřekyselovat organismus a jak na úpravu vody ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.