Mall brno reklamace

Nacházíte se zde: Úvodní strana›Pro zákazníky ›Vrácení a reklamace. Víme, že někdy potřebujete výrobek vrátit nebo reklamovat. Ať už vám výrobek nevyhovuje nebo se porouchal, rádi vám pomůžeme.


S čím vám můžeme pomoci? Nový výrobek mi nevyhovuje.

V přilehlém dvoře bezplatné parkoviště. Objednané zboží nelze předem vyzkoušet. Prodejna nemá vlastní sklad. Veškeré zboží, které je zobrazeno na internetových stránkách, je na ni doručováno na základě vaší objednávky.


Produkty značené „Skladem MALL ” budou na prodejnu doručeny následovně:. Velká bílá technika a televize od úhlopříčky 42“ se běžně opravují přímo u vás doma. Stačí kontaktovat servis, se kterým se domluvíte na návštěvě technika.

Jakmile je vaše objednávka připravena na prodejně, dostanete od nás informační SMS. Reklamaci vyřídíte prostřednictvím jednoduchého registračního . Na prodejnách lze přímo zakoupit pouze vybrané zboží z našeho sortimentu. Na našich prodejnách vám také potvrdíme záruční list nebo pomůžeme s vyřízením reklamace. Výrobek zakoupený přes náš internetový obchod neodpovídá vašim představám?


Pak máte možnost ho vrátit bez udání důvodů během zákonné 14denní lhůty od data jeho převzetí. To platí samozřejmě i na výrobky, které . Pokud chcete zaslat reklamované zboží poštou, zasílejte jej, prosím, na adresu: Internet Mall – reklamační oddělení. Logistické centrum MALL CZ Prologis Park Jirny, Hala DC rampa 79.


Na této adrese není možné vyřídit reklamaci osobně. Snažíme se pro vás nakupovat kvalitní výrobky od ověřených dodavatelů. Pokud se přesto stane, že výrobek přestane fungovat, zajistíme vám rychlou opravu, výměnu výrobku nebo vám vrátíme peníze.


Při mém dotazu na způsob testování zařízení jsem byl odkázán vedoucím pobočky Mall Brno na dodavatele zboží, který reklamaci zamítl, cituji: „Tady je vyjádření našeho dodavatele – informujte se tam, kontakty si musíte najít na internetu“. Už několikrát jsem na tomto webu psal o svých zkušenostech s nákupy nebo s reklamací u Alza. Nedávno jsem měl možnost vyzkoušet si reklamační proces u Mall. Přiznám se už delší dobu (roky) nakupuji elektroniku, a vše co s tím souvisí .

Brno - Predaj výpočtovej techniky, kníh, elektra, oblečenia, športových potrieb, fotoaparátov, mobilov, chovateľských a hobby potrieb, hodín a hodiniek, detských potrieb, darčekov a hračiek. Dobrý den, proč, prosím, nabízíte jako omluvu jenom stokorunový kupon, který je nutné využít do dnů, jinak propadá? Vám nebyl vrácen obal zboží. Podívejte se, jak jsou zákazníci s obchodem MALL. Reklamace , při které bylo vyhodnoceno mechanické poškození náramku Cubot S černý.


Náramek byl běžně nošen, . Missing: brno Šedý dovoz je levnější, ale pozor na reklamace - Aktuálně. Takzvaný šedý dovoz, tedy prodej zboží z neoficiální distribuce ze zahraničí, má pro české zákazníky mnoho kladů. Má někdo zkušenost s reklamacemi IT na Mall. Optimálně, kdo tam nakupoval málo, a hned něco reklamoval.


Mají tam za dobré ceny HDD Toshiba, ale nerad bych, aby tam reklamace fungovaly jako u CZC, když to patří do stejné skupiny Rockaway. Jan Formulář pro uplatnění reklamace použitého zboží zasílaného poštou. Reklamační řád upřesňuje postup zákazníka v případě, že přes veškeré úsilí společnosti ASPORT o zachování vysoké kvality nabízeného zboží vznikne na straně zákazníka . Mobilní telefon zaslali zpět 29.


Bohužel jsem závadu zjistila znovu a hned nato jsem telefon poslala zpět do obchodního domu Mall.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.