Holení ženy

Holení patří u většiny žen ke každodenním rituálům. Trendy jsou neúprosné a velí zbavit se všech chloupků. Intimní partie nejsou výjimkou. Příliš časté holení těchto míst ovšem zdraví neprospívá. Holení v intimních místech je pro mě stejná samozřejmost jako holení podpaží či nohou.


Nejprve jsem používala klasický depilační krém (weet), ale mám problémy s chemikáliemi v kosmetice, takže jsem přešla na žiletku.

Holení intimních partií je především módní záležitostí. Z hlediska hygieny je totiž úplně jedno, jestli chloupky upravujete, nebo nikoliv. Jak si ale správně vyholit klín a neublížit si?


Přemýšlela jste někdy o tom, jak asi upravovaly svůj klín ženy v dobách, kdy se muži ještě honili za mamuty? Možná si myslíte, že v té době na něco podobného ani nemyslely, ale to byste se divila. Představte si, že už v té době se používaly ostré kameny a mušle, kterými se chlupy škrábaly.


Na výběr máme vosk studený a teplý, depilační strojky, holicí krémy a mléka a samozřejmě mokré holení za pomoci pěny či gelu. Studený vosk nedoporučujeme - poměrně to bolí a výsledek taky za moc nestojí.

Aplikace holicích mlék je pohodlná, ovšem na silnější chloupky na přirození nestačí. Depilace voskem, pěny na holení , náhradní břity do strojku Gillete a další. Výhodné ceny, a navíc máte možnost osobního odběru. Přesto je pro chlapa asi přitažlivější pohled na nějaký přijatelný „sestřih“ než na „bobra“, ne?


Jak jste na tom vy - holíte , neholíte? Pokud jo, jak a čím a nemá s tím vaše kůže potom . Holíte se od té doby, kdy máte co holit , ale přesto můžete dělat základní chyby. Ať už depilujete, nebo epilujete.


Výsledek pak bude stát za to. Boj do posledního chloupku aneb jak mít dokonale vše oholeno bez škrábanců, suchých šupinek, či zarudných flíčků. Deset chyb, kterých se možná . Dnešní doba holení dámského pohlaví téměř vyžaduje. Nebo alespoň jeho úpravu. Není nic horšího, než když ti u bazénu z plavek vykukuje tmavý porost.


Proto si pozorně přečti následující článek, který tě dokonale připraví na holení dámského pohlaví. Místo často používaného mýdla zvolte holicí pěnu či gel, po kterých žiletka lépe klouže a nedráždí jako holení pouze s vodou či snad dokonce zcela na sucho. Prakticky nezáleží na tom, zda investujete do holicích gelů a pěn určených speciálně pro ženy , či si jednoduše vypůjčíte lahvičku od partnera.

V létě po celém světě přibývá žen , které si holí intimní partie. Mohou za to jak vyšší teploty a pocit pohodlí, tak plavková sezona. Další pevnost dobyta - ženy si mají holit obličej stejně jako muži. V tom je tajemství mládí!


Tak banální věc jako holení nohou, říkáte si. Jenže jistě také znáte suchou kůži po holení , nebo dokonce pálení a zarudnutí. A jistě jste už zaznamenala, že někdy vydrží nohy hladké dva dny, zatímco jindy máte už za pár hodin pocit, že chloupky rostou téměř před očima.


Jak se tedy běžnou žiletkou, tedy bez elektrického . Holicí strojky pro ženy. Nabízíme super nabídku dámských holících strojků značek Braun, Remington, Panasonic a další. Rychle, kvalitně a za super ceny. V současné době považujeme holení podpaží a nohou u většiny žen za samozřejmost, přičemž mnoho žen pravidelně upravuje také ochlupení svého pohlaví, ať už částečně nebo úplně. V poslední době roste i počet mužů, kteří si holí své přirození.


Ze všech úprav je právě holení. Při holení neboli depilaci odstraníte pouze viditelnou část chloupku (na rozdíl od epilace). Je to velmi rychlý, účinný a bezbolestný způsob, jak se zbavit nežádoucích chloupků.


Oholené podpaží v Evropě i Americe rozhodně není starým trendem. Tehdy vznikla tato potřeba zase kvůli zkracování sukní nad kolena. Nohy si holíme zhruba od 40.


Nový trend v plastické chirurgii: Ženy si řežou rty a trpí bolestmi . Před celým rituálem holení doporučujeme horkou vanu. Pochopitelně, nemluvíme o holení nohou či obličeje. Mluvíme o mnohem intimnějších partiích, o kterých se i ženy odvažují hovořit teprve při druhé sedmičce vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.