Domácí sirupy prodej

Ovocné sirupy nemohou být nikdy nahrazeny průmyslově vyráběnými extrakty. Domácí sirup je nutričně daleko cennější alternativou slazených, barvených a navoněných sirupů. Extra husté ovocné sirupy vyráběné přímo z kvalitního ovoce mají vysoký ovocný podíl.


Bylinné sirupy , jak už název napovídá, jsou vyrobeny z. Co na etiketách rozhodně najdete, je obsah ovoce.

Pohybuje se podle druhu mezi – ! Naše poctivé domácí džemíky jsou bez konzervantů a jiné chemie. Sirupy jsou připravovány podle starých receptů a postupů. Rybíz ručně lisuji – a naše Rybízovka je z jeho šťávy, nikoli z průmyslového koncentrátu! Výroba a uvádění potravin do oběhu ( prodej potravin), patří mezi činnosti epidemiologicky závažné, proto jsou pro tyto činnosti stanoveny obecné i zvláštní zákonné požadavky.


Siirupy a ovocné šťávy nejen na přípravu púravé domácí limonády. Máte chuť na poctivou domácí limonádu? Není nad to užít si báječné osvěžení díky kombinaci vody a pravého ovoce.

Jenže k výrobě takové limonády potřebujete hned několik věcí. Jistě se neobejdete bez osvědčeného a chutného receptu, kvalitních surovin a spoustou času a trpělivosti, při vaření sirupu. Jakmile se tak stane, budeme vás informovat. Vážení a milí, v novém roce jsme pro vás připravili vylepšení stávajících džemů, několik nových druhů džemů, ale především úplnou novinku – domácí sirupy z čerstvé ovocné šťávy.


Obchod zdravé výživy a výroba džemů, sirůpů , pečených čajů a kečupů se nachází naproti Kozlovně, mezi knihou a zlatnictvím. Otevírací dobu jsme už zahájili od 8:do 17:0 kde hotové polévky a min. U předsunutého prodeje - STÁNKU lze vybrat z různých domácích produktů, . Vítejte v našem obchůdku s andělskými dobrotami. Marmelády, extra džemy, sirupy i všechny ostatní dobroty pro Vás připravuji v malé výrobně v Sobětuchách u Chrudimi. Používám ty nejkvalitnější suroviny.


Naše manufaktura vyrábí domácí marmelády , džemy, želé, šťávy, sirupy a nakládanou zeleninu. Ovoce a zeleninu pečlivě vybíráme . Když chuť sirupu , který vařím, není tak, jak si představuji, raději stovky litrů vyliju, než abych dopustil, že várka nebude lidem chutnat,“ říká devětadvacetiletý Michal Bareš z Kladna, který uspěl na trhu s ovocnými sirupy na domácí limonády dle vlastních receptů. Na těchto stránkách nabízíme naše domácí produkty z čisté přírody na Vysočině.


Prodeje jeho sirupů strmě rostou, i po . Naší inspirací a výrobním návodem jsou knihy světoznámé bylinkářky Marie Treben.

Podle jejich receptů vyrábíme medy . Změna výdejního místa v Olomouci. Z důvodu stěhování firmy dochází ke změně výdejního místa pro osobní odběr v Olomouci. Dobrý den, nabízím k prodeji domací sirup MÁTA a MEDUŇKA. Z MÁTY A MEDUŇKY - nefiltrovaný Obsah: 5l SLOŽENÍ : Cukr, máta(), meduňka() pitná voda, kys.


Osobní odběr na adrese Kujavynebo poštou od 99Kč. Bližší informace na tel. Rodinná farma Sedmikráska. Neplatíte žádnému distributorovi.


Výroba a prodej bylinných sirupů , čajů a léčivých bylinných směsí. Získáte rychlou zpětnou vazbu a přehled o tom, jak jsou vaše nápady a výrobky přijímány. Své výrobky nabízíte lidem, kteří jsou informovaní o šetrném životním stylu a problematice ekologické, regionální, . Můj milovaný muž o mě s láskou říká, že jsem šílená, a protože má asi trošku pravdu, tak Vám můžu v současnosti nabídnout na dvacet druhů domácích džemů, několik druhů čatní, stále se rozšiřující sortiment sirupů a další dobroty. Snažím se svoje výrobky dělat tak poctivě, jak to jen jde.


Vynikající hustý sirup vyrobený z malinové šťávy a malinové dužniny. Všechno ovoce a zelenina je . Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 1ml sirupu je použito 1ml malinové šťávy a dužniny. Vyrábí se za studena, aby si zachoval co nejvíce vitamínů a minerálů. Je skvělý pro přípravu domácích limoná koktejlů ale i osvěžujících dezertů. Maminčin domácí bezinkový sirup.


Domácí sirup z květů bezinky, které byly šetrně sbírány na lesních mýtinkách. Milena z Dolan - Najdete u mě domácí zavařeniny všeho druhu: domácí marmelády, domací džemy, domácí sirupy. Ruční výroba a kvalitní suroviny jsou základem. Jejich vocné sirupy jsou distribuovány do kaváren, barů, restaurací i obchodů s kávou po celé Francii a jsou exportovány do více než zemí.


Vyráběn podle domácí receptury s čerstvých bezinkových květů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.