Koženky na motosedla

Zhotovíme a opravíme potah na takřka jakékoliv sedlo na motocykl. Potahujeme sedla typu: pérák, kytara, pařez, lavor. Máme velký výběr potahových materiálů na motocykly, jak kůží tak i koženek. Nabídnout Vám můžeme i durény (molitany) na. Na výběr máme několik stovek barev koženek.


Některé máme trvale skladem, některé jsou na objednání.

Autočalounické koženky také prodáváme jako metráž. Nejčastěji prodáváné koženky jsou originální dobové koženky na čalounění Felicie a Velorex. Koženky na Felicii si můžete prohlédnout v Materiály Škoda Felicie. Specifická část čalounických koženek, o kterou je v posledních letech velký zájem je čalounění starých vozidel.


Jsme jediným výrobcem koženek, které se používaly v padesátých a šedesátých letech na československá vozidla – Felicie, Octávie, Velorex a motosedla. I po letech se zachovaly původní dezény a technologie a . ALOUNĚNÁ MOTOSEDLA SEDADLA NA MOTOCYKLY. Děláme všechny typy sedel.


Když je molitan špatný, je možné ho opravit nebo vyměnit za nový.

Potahové látky, koženky a čalounické potřeby. Speciální koženky na motosedla vynikající pružností a odolností . Koženkou se dělá všechno, pak ještě existuje koženka přímo určená na lodě. Je trochu dražší, ale doporučuji! Nezapomeň na to, aby ti čalouník ponechal igelit v případě klasické koženky ! Jinak ja jsem říkal, standardní cena skromného čalouníka. Oprava molitanu, material a šití s tim že zbytek ( asi 2x2m) te oranžové koženky mi dal domu . Dneska jsem to dal calounikovi at to natahne na sedlo (me to neprostreli sponkovacka), tak se tesim na pristi tyden.


Ahoj,nechal jsem si dělat nový potah na dvousedlo VFR80 bez vyšívaček a prošívání,z koženky dle nabídky,za 600kč. Auto-moto čalounictví a sedlářství Grym. Máme i koženky vyráběné v padesátých až šedesátých letech minulého století používané ve Škoda Felicia, Škoda Octavia, Velorex, motosedla a další.


K odstranění těchto nečistot je vhodné použít mikrovláknový nebo bavlněný hadřík, případně měkký kartáček na ruce navlhčený v mýdlové vodě. Přešití sedla a drobné úpravy (barvy, výšivky, modelace, změkčení, snížení atd.) 4. Vyhřívaná dečka 1ks (velikost pro jednu osobu). Veškeré materiály jsou k vidění na prodejně motoshopu, barevné odstíny materiálů se mohou . Bohužel provádějící čalouník původní červenou nechal na svém místě a na něj nalepil černou, což způsobilo, že tyhle dvě slepené koženky fungovaly jako prkno.


KOŽENKY , výběr z několika desítek druhů – Tuzemské i zahraniční – Československá koženka z 50. KŮŽE, výběr z několika desítek barev a desénů (lze i vyrobit na zakázku jakákoliv barva i desén). VÝPLNĚ SEDEL – různé tuhosti, i na veterán sedla Lze zajistit svařování, pískování, nátěr.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba. Zaměřujeme se na autosedačky, motosedla , autoplachty, veterány nebo autotuning. Dále zajišťujeme opravy …. Nabízíme potahové a dekorační látky, koženky , microplyše a žinylky. Aktuální design, univerzálnost při zpracování, extrémní odolnost – to jsou koženky Skai.


V privátních a komerčních objektech udávají naše koženky módní trend. Specializujeme se na zakázkové čalounictví a výrobu. Opravujeme automobilové sedačky a motosedla.


Zhotovujeme autoplachty, matrace, žíněnky, motocyklová sedadla, koňské postroje a postroje na psy. Nabízíme široký sortiment potahových látek, záruční a pozáruční servis a dopravu na místo určení. Dodavatel koženky , technických textilií, textilu pro oděvní průmysl, e.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.