Mol vernostni program

MOL zákaznický program Vás odmění za opakované cesty na čerpací stanice MOL. Vždy si od nás odvezete něco navíc a my budeme potěšeni, když se k nám budete vracet. MOL Česká republika, Praha. Přicházíme na český trh s cílem zkvalitnit nabídku čerpacích stanic.


Z každé vaší návštěvy chceme.

Váš vůz, mycí program a další odměny přímo na čerpací stanici. Body lze uplatnit na označený sortiment na čerpací stanici. Mar Přihlaste se, kdo v peněžence nenosíte žádnou věrnostní kartu. Do té doby totiž věrnostní program nejspíš fungovat nebude. Mol , 2- 3Kč, 2- 2Kč.


OMV, 2- 3Kč, 2- 3Kč. PapOil, 2- 2Kč, 2- 2Kč. Prim, 2- 2Kč, 2- 2Kč.

Jan To, že Češi nebývale slyší na slova „zdarma“ a „sleva“, ostatně potvrzuje i Tomáš Pavlík ze společnosti Mol. Jsme pyšní na kvalitu svých paliv a vlastní distribuční síť. Jul Hledáte místo, kde vás odmění za to, že vašeho plechového miláčka naplníte pohonnými hmotami? V tom případě určitě zamiřte na čerpací stanice Mol a Benzina, které mají zajímavý věrnostní program za tankování.


Osvěžení i hodnotné odměny u čerpací stanice Mol. V Molu dobře ví, že řidiči na cestách . Dec Mol vám dá až body za litr paliva. Věrnostní program nechybí ani síti čerpacích stanic Mol. Zákaznická karta je zdarma. Na kartu sbíráte body, které můžete proměnit za různý sortiment z čerpacích stanic nebo z e-shopu Mol.


Například na kávu za Kč potřebujete získat bodů, na šunkovou bagetu za . Sleva v čerpacích stanicích MOL a Agip Čerpací stanice: MOL , Agip Výše slevy: Na co se vztahuje: benzín, nafta, nákupy na čerpací stanici Slevu z celkové útraty v čerpacích stanicích MOL (dříve Agip) je možné získat díky programu MasterCard Priceless Specials. Registrace do něj je zdarma, stačí . This website is estimated worth of $ 720. As no active threats were reported recently by users, molprogram.


Aug Na čerpacích stanicích MOL lze nově získat slevy při platbě kartami Maestro a MasterCard.

Jedinou podmínkou je, aby karta byla. To znamená, že při použití např. Oct Pokud tankujete benzín či naftu na čerpačkách Mol , jistě vám taky nabídnou zákaznickou kartu.


MOL mají speciální nabídky, kterých může „věrný“ zákazník využít, nebo nakoupit v e-shopu společnosti. Obchodní domy Tesco nabízejí věrnostní program Tesco Clubcard. May Plastová karta věrnostního programu Sazka Klub Loterijní společnost Sazka ze skupiny KKCG Karla Komárka v květnu na trhu nabídne svůj nový věrnostní program. Náš vlastní platební systém karet EuroOil je vhodný pro občany i firmy. Platí v celé síti čerpacích stanic EuroOil a na čerpacích stanicích Benzina, OMV (OMV, AVANTI), SHELL, MOL ( MOL , SLOVNAFT, PAPOIL).


Portfolio MOL tvoří několik typů karet a je jen na vás, kterou si vyberete - ať už pro čerpání paliva v České republice nebo mezinárodní kartu pro čerpání paliva platnou v evropských zemích. PALIVOVÉ KARTY MOL GROUP. Program vám umožňuje získávat od společnosti Marks and Spencer Czech Republic, . Slavia ve spolupráci se svými partnery připravila pro všechny permanentkáře řadu výhod. Kompletní přehled slev pro permanentkáře.


Oficiální fanshop a e- shop SK Slavia Praha - fotbal a. Sleva pro majitele jednoletých permanentek, . Sep Unikátní věrnostní program Priceless Specials. Patří mezi ně v České republice společnosti MOL , Exim Tours, Alpine Pro, Cinema City, Benu lékárny nebo Knihy Dobrovský, na Slovensku třeba . Za nákup pohonných hmot i zboží se budou sbírat body na slevy. Zvýhodněný nákup vybraných produktů, další slevy při nákupu více než litrů pohonných hmot. Tank Ono: Sleva je haléřů na litr pohonných hmot a je poskytována automaticky vlastníkům .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.