Destilovaná voda do chladiče

Včera jsem nalepil novou dálniční známku a dolil kapalinu do ostřikovačů. Všiml jsem si, že mám málo chladicí kapaliny (pod značkou min). Zkazím něco, když to doleju destilovanou vodou?


Jak(ou) vybrat nemrznouci kapalinu do chladice u. Chladici kapalina ruzovocernena - Felicia?

Autoservis svépomocí: chladicí a brzdová kapalina - iDNES. Pokud doplňujete chladicí kapalinu, dolévejte ji do studeného motoru, mohlo by dojít k popraskání hlavy válců. Pokud na cestě zjistíme, že je v systému . Normálně dolij destilovanou vodu.


No a jinak co nejdřív vypustit celou nádržku a dát novou směs. Pokud bych měl přistoupit k doplnění normální vodou, tak maximálně na nejnutnější dojezd domů nebo do servisu. Potom je dobré vodu okamžitě vypustit a nalít destilovanou, protože usazeniny vodního kamene mohou snížit účinnost chladicí soustavy.


Těch pár litrů destilované vody za to určitě stojí.

Relativně dlouho po nás výrobci provozních kapalin požadovali používat k ředění výhradně destilovanou , potažmo demineralizovanou vodu. Nelze opomenout i ekologický přínos vody po naředění směsi, kdy se. Hodnocení produktu: (recenze).


Koupil jsem na tomto e-shopu chladící kapalinu od TEXACO Grůžová ( červená) nechal jsem si jí nalít litry do 5-ti litrového kanystru a ten kanystr dolil dvěma litry. Destilovaná voda je určena pro technické účely např. Jorge seš na horní hranici , je to . Chtěl bych se zeptat ohledně doplnění chlad. Při jarní kontrole jsem zjistil, že hladina se nenachází ani u rysky min, tak jsem usoudil ,že bude potřeba dolít. Proto se ptám, jelikož nevím v jakém poměru tam je kapalina ted(je od minulého majitele), jakou kapalinu . Základní kapalinou doplňovanou do chladicí soustavy je směs destilované vody a mrazuvzdorné kapaliny.


Tato směs zabraňuje vzniku vodního kamene a tím i zhoršení účinnosti chlazení. Pro zimní období se může zvýšit koncentrace nemrznoucí směsi, jejíž výsledný směšovací poměr s vodou určuje . Tento úkol můžeme provést buď. Rada odborníků: koncentrovanou směs neřeďte destilovanou vodou, ale obyčejnou vodou z kohoutku.


G je kapalina na bázi ethylenglykolu jako ostatní jedovaté kapaliny a stejně jako ony se ředí vodou, nejlépe destilovanou v poměrech: G : voda = bod. Nazdárek, chci se zeptat co do chladiče.

Slišel jsem, že destilka je blbá, že má něco co chladiči nesvědčí, ale když vidim usazeniny v rychlovarný konvici z normální vody, tak bych řek, že taky nic moc. Nevím jakou žehličku Meggy máš, ale destilovaná voda se do nich už dávno nelije. Výhradní používání destilované vody tak bude lepší přenechat kapalinám do ostřikovačů, žehličkám nebo ještě lépe k doplnění autobaterií, kde . Obecně je dáno, že destilovaná voda ( voda bez obsahu minerálů), není určena pro pití a nemá vůbec charakter pitné vody. Přesně tak, vodu dolévat jen v nouzi pokud není po ruce nic jiného.


Potom co nejdříve zkontrolovat a obnovit správný poměr. Chladící kapalina chrání proti korozi a usazování vodního kamene. Od výroby je koncentrace ( -25°C), může se zvýšit max. Zobrazit pouze zboží skladem.


Originální nemrznoucí směs do -35°C speciálně vyladěná pro motory Citroën – Peugeot skupiny PSA, pro uspokojení nároků vycházejících z vysokého výkonu motorů se zaměřením na životnost a opotřebení. Příspěvek Re: Unavené ostřikovače. Nemrznoucí směsi do chladičů.


Náplně do chladičů a ostřikovačů Carlson.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.