Deník malého poseroutky 3 film

Neslavný je pro Grega hned úvo když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, . Na mladom predstaviteľovi Grega - Zacharym Gordonovi, je vidno, že potrebuje svoje herecké zručnosti ešte rozvíjať, ale dá sa povedať, že si ma získal, ako väčšina filmových lúzrov. V rámci žánru dávam pokojne . Greg se těší, že bude celé dny hrát videohry, jeho otec má však o trávení volného času jinou představu.


Chce, aby si našel práci.

V českém znění: David Štěpán - Zachary Gordon (Greg Heffley), Vilém Udatný - Steve Zahn (Frank Heffley), Jiří Köhler, Petr Neskusil - Devon Bostick (Rodrick Heffley), Viktorie Taberyová, Martina Hudečková . Greg Heffley, kluk, který proslavil poseroutky , se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Diary of a Wimpy Kid: Dog Days, Diary of a Wimpy Kid 3. Formát obrazu, PAL 16:- barevný. Je to totiž zase taková nevýrazná rodinná blátotlačka, . Završení Nolanovy trilogie o Batmanovi Temný rytíř povstal tento týden mezi novými filmy na DVD a BD konkuruje jen komedie Méďa s Markem Wahlbergem a oživlým plyšovým medvědem, pokud dáváte v žánru sci -fi přednost klasice, nemělo by vám ujít obnovené vydání . Greg chce strávit léto před nástupem do osmé třídy hraním videoher a možná, když se mu to podaří, se sblížit s Holly.


Jenže všechno bude jinak, jeho táta Frank se totiž rozhodne zakázat doma hraní videoher.

Titulky ke stažení na Titulky. Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Běžná cena: 4Kč s DPH. S českými titulky či dabingem? Hrají: Devon Bostick Steve Zahn Peyton List Rachael Harris Zachary Gordon Karan Brar Robert Capron Laine MacNeil Grayson Russell Connor Fielding Emily Holmes Melissa Roxburgh Elise Gatien Dalila Bela.


Příběh roztomile svérázné komedie Až vyjde měsíc se odehrává v 60. Film Temný rytíř povstal režiséra Christophera Nolana je určen všem milovníkům série o Batmanovi. Když Greg najde ve sklepě starou kameru, má konečně v ruce důkaz svého nezměrného talentu, a hned začne spřádat plány na hororový film. Nakupujte najvýhodnejšie v najväcšom kníhkupectve na Slovensku! Třetí pokračování populárních příběhů o poseroutkovi!


Proto se horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější chlapáckou činnost. Greg se ale pokaždé ze všeho vykroutí. Gregův otec si stále myslí, že může ze svého syna udělat opravdového muže.


Podrážděná vládkyně navrhne sázku, která má tyto podmínky: když se jí podaří vybudovat přepychový palác do měsíců, Caesar bude muset veřejně . Rodinný film , k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.