Označení dveří kanceláří

Dveřní štítky, tabulky, cedulky či jmenovky na dveře jak sám název napovídá jsou označení dveří kdo kde pracuje. Dveřní tabulky slouží k jednotlivému ozančení dveří kanceláří , technických a provozních místností. Můžeme se s ním setkat v podobě malých jmenovek, dveřních tabulek a cedulí, piktogramů, přes větší cedule s logem, včetně oblasti technického značení , únikových východů a požárních směrnic. Orientační systémy obecně slouží k orientaci v budovách a skládají se z označení jednotlivých dveří , podlaží, pater a hlavních orientačních tabulí.


Naše značení má navíc i. Vyměnitelnost plochých cedulek zajištují hliníkové profily s drážkami poskládané pod sebou v rámci jedné cedulky.

Do těchto profilů se zasouvají proužky papírů nebo fólií s vytištěnými jmény apod. Tyto profily se dají z cedulky vyklapnout ( vypáčit) např. Typickým rysem pro toto značení je jejich pozice u dveří označované místnosti (výjimečně také na dveřích ). Do této skupiny patří mimo značení u kanceláří také například tabulky u ordinací, učeben a podobně. Značení pro veřejné instituce, banky, pojišťovny. Na orientační a informační značení ve veřejných objektech jsou kladeny zvýšené požadavky z hlediska jednoduchosti a srozumitelnosti poskytované informace.


Kvalita řešení tohoto problému se následně promítá do provozních nákladů souvisejících s nutností poskytovat . Informační cedule, tabulky a samolepící folie s popisy místností na dveře. Označení toalet, kanceláří , technických místostí, atp.

Samolepící materiál pro rychlé a kvalitní značení. Vybavení pro kanceláře , sklady, dílny a budovy. Správné označení kanceláře zamezí zbytečným zmatkům a bloudění klientů. S informačními a dveřními tabulkami budete mít jistotu, že si vaše dveře nikdo nesplete. Uchycení může být oboustannou samolepící folií, na šroubky nebo v rámci firemního orientačního systému do úchytů.


Skládá se z označení jednotlivých dveří , podlaží, patrových a hlavních orientačních tabulí. Slouží k realizaci kompletního značení v interiérech budov - hl. Nabízíme jmenovky v různých velikostech a provedeních.


Jmenovky na dveře Jmenovky na dveře slouží ke snadnému označení dveří kanceláří. Jednoduchá montáž i výměna štítk. Vhodně navržený a precizně vyrobený orientační systém dotváří interiér budovy, prezentuje firmu a návštěvníkům usnadňuje orientaci.


Součásti orientačních systémů budov. Zadání: Chceme netradiční označení dveří od WC. Polep musí být odolný proti oděru. Zvolil jsem polep celých dveří včetně laminace.


K polepení bylo potřeba demontovat kování a dveře vysadit. Informační dveřní štítky jsou zapotřebí především při hledání požadované kanceláře. Odpovídající kancelářské vybavení vyžaduje účelné plánování a kvalitní výbavu.


Zákazníci ocení nejen příjemný způsob navigace, nýbrž i pochopí uspořádání celkové firemní struktury.

Při použití dveřních štítků a uceleného označení. Za provozovnu se pro účel zákona považuje i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.