Etiketa na víno rozměry

Etikety na víno - doporučené rozměry. Updated about years ago. Nevíte se rozhodnout jaký rozměr etikety na lahve potřebujete? Pomůže vám praktická vizualizace etiket a různých druhů lahví.


Tiskneme samolepící etikety na svatební víno nebo i jakoukoliv jinou etiketu.

Používáme samolepící papír se splitem určený pro lepení na skleněné lahve. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Objednání nestandardních rozměrů je možné pouze e-mailem.


Hosty na Vaší svatbě jistě zaujme nádherná svatební tabule, a co teprve když na ní objeví lahve vína opatřené etiketou , která stylově opět ladí se jmenovkami a pozvánkami. Papír: samolepka bílá, možnost ořezu do tvaru. Tisk - etikety na víno a flaše.


Vhodné i jako etikety na svatební víno​​.

Vyrábíme samolepicí etikety na víno , pivo, pálenky, me marmelády … Vyrobíme Vám etikety již od pár kusů, až po velkou serii. Dbáme na to, aby cena etiket byla co nejdostupnější jak pro soukromé využití (svatební etikety, dárkové etikety, …) tak i pro velkoobjemové množství. Nakonec je etiketa oříznuta na finální rozměr a je připravena k nalepení na láhev. Původní etiketa na víno se sundá a nalepíme Vaši etiketu, takže obdržíte už hotový dárek.


Víno s vlastní etiketou vyrobíme tak, že původní etiketu z vína sundáme a nalepíme Vaši etiketu. Zátka na víno obdélník má rozměry 3x 5cm, potisk 1x6cm, Zátka na víno kruh má rozměry 3x9cm, potisk 5x5cm. Připravujete svatbu nebo rodinnou oslavu a rádi byste si vyzdobili lahve Vašimi vlastními vignetami?


Na naší stránce si etikety jednoduše vyrobíte. Kvalitné PVC a papierové svadobné etikety na fľaše. Papierová fólia (vysoké rozlíšenie tlače).


Jistě lákavou ozdobou slavnostní tabule nebo také originálním dárkem jsou etikety na lahve s fotografií nebo jménem oslavence. Dodáváme je ve formě vyříznuté samolepky, kterou snadno nalepíte na připravenou lahev s vínem či jakoukoliv lihovinou. Vyrobte si jednoduše své vlastní svatební víno a oslňte Vaše svatební hosty! Na samolepící etiketu natiskneme Vaše jména a nebo iniciály s datem svatby, etiketu následně jednoduše nalepíte na Vámi zakoupené oblíbené víno.


Dárkové etikety na láhve vína a alkoholu,svatební,promoční víno ,životní jubilea.

Přelep vína vlastní etiketou je originální dárek. Vinné (grafické) etikety lze vyrábět v mnoha různých formátech a barevnostech. Lze vyrobit malé náklady pro dárkové účely i velké náklady pro aplikace velkých sérií. Lze použít řadu hladkých i strukturovaných materiálů.


Tlačím etikety -nálepky na víno , pálenku či malé fľaštičky, robím aj grafiku, text a typ písma na vaše želanie. Jemne lesklé, nerozpýjajú sa od tekutiny! Chtěla bych se zeptat, toho kdo už dělal etikety na víno , jaký prosím zvolil rozměr.


Než to vytisknu ať to mám správně. Stačí když si napustíš do umyvadla nebo vany teplou vodu sklínky tam položíš a necháš ty etikety odmočit. Nové štítky jdou nalepit úplně snadno.


My to tak na naší svatbě měli a všem se to moc líbilo. Koupila jsem si normální lepící štítky o rozměrech jaké jsem potřebovala a pak jsem . Materiál: lesklá papierová samolepka. Rozmer etikety : 69xmm.


Cena je uvedená za hárok (A4) ktorý obsahuje ks samolepiek. Pri objednávke prosím uveďte do poznámky, mena, dátum a miesto sobáša ak to etiketa obsahuje. Po spracovaní Vám bude .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.