Dopravníky sypkých materiálů

Dopravníky sypkého materiálu. Mezi námi nabízené dopravníky sypkého materiálu patří těžké pásové dopravníky, řetězové dopravníky - redlerové, . Tradiční výrobce dopravníků a dopravníkových systémů. Již více než let vyrábíme a dodáváme transportní, manipulační a dopravníkovou techniku, vhodnou pro profesionální dopravu sypkých a kusových materiálů ve všech průmyslových odvětvích a oborech.


Korečky jsou přichyceny na gumový pás, který je poháněn hnacím pogumovaným válcem s převodovkou a motorem.

Používají se pro dopravu sypkých materiálů vertikálním směrem do věžových zásobníků kameniva. Výška dopravníku může být až m. Vyrábíme korečkové dopravníky - elevátory sypkých materiálů Adapt do všech odvětví. Rychle dostupné ND a kvalitn. Různé typy korečků a dopravních pásů. ADAPT dopravníky Pardubice - výroba dopravníků : řetězové-redlery, korečkové- elevátory, šnekové dopravníky , pásové dopravníky.


UPOZORNĚNÍ: Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript.

Funkce tohotowebu mohou být značně omezené. Pásový dopravník (dále jen PD) je strojní zařízení pro dopravu sypkého materiálu ve vodorovném směru, resp. Materiál nesmí být příliš vlhký. Délku dopravníku lze volit vašeho přání vč.


Sklon dopravníku do 18o , teplota do 2°C. Pásové dopravníky jsou určeny pro dopravu velkých objemů sypkých materiálů s různou zrnitostí. Pro strmou dopravu sypkých materiálů v provedení s žebrovaným pásem ( sklon až 30o ). Provedení - plně kapotované, reverzní, . Obsahem této diplomové práce je problematika dopravy, manipulace a dávkování sypkých hmot.


Kombinované pneumatické dopravníky. Další důležitou vlastností sypkých materiálů je stěnové vnější tření, kterým se určuje. SKF se vyznačují širokým sortimentem ložisek, těsnění, těles a centrálních mazacích systémů a jednobodových mazacích jednotek. To vše může přispět k delší provozuschopnosti a efektivnějšímu provozu dopravníků sypkých hmot, které se nacházejí v náročných prostředích, jako jsou přístavy pro objemné materiály. Výroba dopravníků sypkých hmot: dopravníky korečkové-elevátory, dopravníky řetězové-redlery, dopravníky šnekové, dopravníky vyprazdňovací, dopravníky pásové, dopravníky pro sila a zásobníky.


HENNLICH ENGINEERING navrhuje, projektuje a dodává dopravní systémy pro průmysl těžební, cementářský, vápenkářský, potravinářský či chemický, pro výrobce stavebních materiálů, dřevařské podniky atd.

Pomocí pásových dopravníků lze sypké materiály dopravovat ve vodorovném i . Naše nabídka zahrnuje spirálové, řetězové, pásové a šnekové dopravníky. Našimi hlavními odběrateli jsou proto cementárny, vápenky a elektrárny. Společnost DELTA Engineering s. Mezi vyráběným sortimentem naleznete šnekové dopravníky a podavače, pásové dopravníky. Pražská 14 Pardubice, Zelené Předměstí – Naplánovat trasu. Výroba dopravníků na sypké materiály : šnekové dopravníky , korečkové dopravníky - elevátory, řetězové dopravníky -redlery, pásové dopravníky.


Dodáváme korečky, šrouby, šnekovnice, redlerové řetězy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.