Těsnění pod hlavou octavia cena

Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Je mi teda jasný že je to těsnění pod hlavou. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi nemohli napsat nějaké orientační ceny výměny těsnění pod hlavou , včetně vyrovnání . Výměna pístních kroužků AKL - ŠKODA. TDI 77kW (BJB, BKC, BXE, BLS), díry - 1.

DG Fabia, Fabia Octavia , Octavia Superb, Superb Roomster. Koupit za nejlepší ceny Tesneni pod hlavu motoru pro SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1. V našem internetovém obchodě si můžete koupit levné Osobni automobily hřídele a mnoho dalšího. Velká spotřeba oleje - Stránka - 1. Těsnění víka ventilů - 1. Autodíly a náhradní díly ŠKODA OCTAVIA (1U2) Motor a převodovka ŠKODA OCTAVIA (1U2) V této kategorii naleznete vše, co se motoru a převodovky týče, ať už se jedná o díly určené pro výměnu, servis, údržbu nebo kontrolu.


Objednejte SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1. T 1HP Tesneni pod hlavu motoru snadno na AUTODOC.

Rychlé doručení a nízké ceny. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna silentbloku na převodovce ve značkovém servise škoda? Na felicii mpi, Dík. Komprese motoru nadzvedava hlavu a. Zdravíčko, prdlo mě těsnění pod hlavou :smt0, máte někdo představu na kolik asi tak může vyjít oprava? Jedná se o Ford Escort 1. V takovém případě může být příčinou poškozené těsnění pod hlavou.


Příčinou je stále vyšší úroveň techniky a současně tlak na co nejnižší cenu. Poškozené hlavové těsnění nedokáže plnit svoji funkci a tedy oddělovat chladicí okruh od mazacího při cestě z bloku do hlavy válců. Ted jezdim do autorizaku za konkretnim mechanikem, ale nevim, jestli muzu dat cislo, musel bych se zeptat. Cenu dále může zvednout, že když už je to jednou rozmontované, můžete rovnou vyměnit i rozvodový řemen, vodní pumpu a třeba olejové čerpadlo, pokud jste je tedy neměnili jen o pár tisíc kilometrů dříve. Výsledkem tedy je, že těsnění pod hlavou je navrženo tak, aby nikdy nepotřebovalo výměnu, aby v . Poptávám servis: Popis: výměna těsnění pod hlavou válců.


Automobil: Škoda Octavia 1. Profil poptávajícího: soukromá osoba z Prahy. Plus cca 50- Kč za srovnání hlavy. Pokud si někdo sečte i ostatní položky, pak ta cena jde ovšem do několika tisíců.

Otázka tedy je, co z výše uvedených věcí jsou zbytečnosti a do čeho se vyplatí investovat, když už . Opište kód z obrázku antispam . HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Tak to bylo fouklé těsnění pod hlavou na druhém válci. Cena s DPH : 29CZK. Akorát si pamatuji cenu. TDI KW má již delší dobu špatné těsnění pod hlavou , což se projevuje ztrátou vody při vyšších otáčkách motoru cca.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.