Sebeobranný nůž

Rozdíl mezi bojovým nožem a sebeobranným nožem je jen ve velikosti. Zatímco sebeobranný nůž by měl být co nejmenších rozměrů a váhy ke skrytému nošení. U bojového nože se toto neřeší.


Naopak délka čepele by mělo být dostatečně dlouhá pro zasažení hluboko uložených důležitých vnitřních orgánů. Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem nože na sebeobranu.

Jelikož se to všude hemží úchyly a zloději, tak bych si rád pojistil trochu obrany. Dnešní doba není jednoduchá a nahrává různým lumpům. Naštěstí ještě existují různé sebeobranné prostředky, které lze legálně opatřit od let.


Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného prostředku na obranu, kontaktujte nás a my vám poradíme. Budete překvapeni, že ovládání těchto produktů není nikterak složité. Sebeobranné nože dnes sežene ve všemožných formách.


Kvalitní nůž by měl být lehký, menším rozměrů a kdykoliv po ruce.

Můžete si ho pověsit třeba za šňůrku na krk, zaháknout za opasek, či mít na nebezpečnějších místech vždy po ruce. Než si pořídíte jakýkoliv nůž , nebojte se ho trochu ohmatat a . Oproti některým systémům nepovažujeme nůž za dobrou sebeobrannou zbraň pro “běžné” použití. Je sice dobře dostupný a “říznout umí každý”, ale nevýhod je daleko víc.


Největší je ta, že při boji nožem vždycky teče krev – a téměř vždycky se nějak pořeže i ten,kdo se nožem brání. Jednoduchý příklad: Jistě by se na sebeobranu více hodil pevný nůž s čepelí, ale já mám u sebe pouze 4. Vám nabízí výběr kvalitních nožů pro praktické využití a pro sebeobranu. V každé kategorii naleznete několik vybraných kousků, kde se snoubí kvalita s designem a funkčností.


Nenabízíme tisíce nožů pro sběratele, ale nože, které je možné bez obav používat, jsou cenově dostupné a navíc dobře . V této kategorii se nacházejí nože s pevnou čepelí dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Melita-K Flea Melita-K Flea. NENÍ SKLADEM, dodání do max.


Porovnat produkty ( ). Ukázáno - z produktů . V systému je využívána jako primární zbraň nůž a jeho následná aplikace pro sebeobranu.

Zájemci se učí, jak se nejlépe ubránit jednotlivým útokům nožem. Knife Concept je určen speciálně pro nositele zbraní. Proto se při cvičení dbá na správném použití nože. Samotný výcvik je zaměřen na . Pochopitelně vím, nůž není nejlepším prostředkem na sebeobranu , to mi nikdo nemusí vysvětlovat, chci ho pro boj na blízko tam, kde pěsti ani kopance už nejsou dostačující a začíná jít o život. Jen s noži je to při výběru toho svého miláčka těžší.


Děkuji dobří lidé za všechny rady :-) . On se mi svěřil, že jeho dítě u sebe nosí nůž a on ho vede tomu, aby ho bez váhání použilo, pokud by ho někdo napadl. Zdůvodnil to celkem silným argu− menteaby se jeho dítě nestalo obětí sexuálního násilí. Celkem mne vyděsilo, že tak malé dítě u sebe nosí tak devastující sebeobranný prostředek, jako je nůž.


Co můžeme použít pro sebeobranu ? Jedná se o účinný a přitom stylový sebeobranný prostředek. Tac-Force Tactical Karambit je vyrobený z kvalitní uhlíkové oceli. Délka nože v zavřeném stavu je 1cm. Nákupem tohoto produktu . Vycházková hůl byla a je nejen pomůckou pro chůzi, ale i vizitkou svého nositele a módním doplňkem.


A my si dnes ukážeme ještě další její funkci - obrannou. Pojďme se podívat, co taková zdánlivě neškodná věc umí. OHODNOŤTE TENTO POŘAD NA ČSFD ZDE.


Více info se dozvíte také na . S většinou návštěvníků D-FENSova blogu se asi shodneme na tom že nejúčinnější a nejefektivnější sebeobranný prostředek je střelná zbraň. Jistě že lze použít nůž tak že s ním budu zuřivě švihat a sekat kolem sebe ale tím se řítím do průseru takže k noži jako sebeobrannému prostředku budiž řečeno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.