Potisk skla praha

Ve firmě Armenit Praha se věnujeme pískování skla a také potisku skla , výrobě pivních sklenic s potiskem, pískování skleniček, kelímků a podobně. Stejně tak oblékneme i Váš personál do triček nebo polokošil, které budou opatřené názvem či logem. V devadesátých letech jsme začali s rotačním sítotiskem a postupně přidali vypalovací obtisky, pískování skla a dnes i barvení hydro-glazurou do odstínu na přání, které si určíte Vy naši zákazníci dle Pantone vzorníku. Potisk skla , keramiky, porcelánu - výpal. Výpal na sklo je vhodná technologie pro označení hrnků, sklenic, konviček, talířů a pod.


Průběh potisku : Touto velice náročnou technologií se nejdříve natiskne motiv loga sítotiskem na přenosový papír.

Následně se po odmočení natištěný motiv stáhne z přenosového papíru a umístí . Rotačního sítotisku užíváme pro potisk válcových předmětů. Nejčastěji se používá pro potisk hrnků, popelníků, skleniček atd. Původní výrobní proces probíhal v domácích prostorách. Nabízíme široké možnosti zpracování plexiskla a to nejen v oblasti potisku.


Také ohýbání plexiskla, leštění hran, apod. Přímý potisk – u nábytku nebo skleněných výplní lze před montáží sklo připravit a vložit do tiskárny. Tisk tak bude zafixován přímo na skle, nejčastěji zrcadlově z rubové strany, aby . HRNKY S VYPALOVACÍM POTISKEM , VÝROBA HRNKŮ NA ZAKÁZKU.

Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. U nás získáte originální provedení porcelánu . Domluvíme se, přijdete a přímo na místě můžete ovlivnit výsledek. Kvalitní vypalovaný reklamní potisk porcelánu, skla a keramiky. Pískování skla , keramiky a kovu.


Suvenýry s motivy Prahy a jiných krásných míst. Samolepky, vizitky, pozvánky, plakáty, stírací losy, magnetické fólie, papírové tašky, potisk kartonů, mikrovlny, plastů, kovů, skla , dřeva, plexi s maximálním formátem Bdokončující zpracování, raznice, výsek, prořez, bigování. Aktuální katalog firem v kategorii potisk skleniček. Průmyslový a reklamní tisk, sítotisk, tamponový tisk, pískování skla.


Provádíme kvalitní potisk skla , porcelánu, plastů a ostatních. Sobůlky, Sobůlky 3mapa. Výroba a distribuce reklamních předmětů z . Patentovaná technologie Nanotisk. Naše technologie: tamponový potisk , vláknový laser, COlaser, pískovací box. Jsme schopni zajistit i další technologie u našich obchodních partnerů.


Tamponový tisk je vhodný pro potisk různých reklamních a dárkových předmětů, ale i průmyslových výrobků, převážně z plastu, papíru, dřeva, skla , . Najděte dodavatele pro téma potisk skla. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.

Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. STEX POTISK PORCELÁNU A SKLA -Pospíšilová Dana Ing. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat . Poskytování reklamního potisku skla , porcelánu a keramiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.