Náplň do makronek z mascarpone

Citronový krém (na jednu dávku makronek ). Na náplň vyšlehám mascarpone s cukrem, k němu pak zašlehám smetanu, poté přidám pistáciovou pastu nebo šťávu z citronu a kůru. A jaká je Váš oblíbený krém do makronek ? Chtěla bych udělat kávovou náplň , ale nevím si rady, myslíte, že by to šlo např. Pokud si chcete práci urychlit, použijte cukrářský sáček a citronový krém i mascarpone na makronky nastříkejte.

Dobrý večer, musím pochválit úžasnou náplň do makronek , která mě naprosto uchvátila a budu zkoušet do dalších dezertů ;) už asi rok a kus jsem makronkami posedlá a dlouho jsem se bála . Dle chuti přidáme malinového džemu, který důkladně zamícháme do mascarpone 3. Tímto krémem slepujeme například barevné francouzské makronky. Počet porcí: na cca makronek. V mixéru nebo metličkou kráce prošleháme mascarpone s nutellou do hladkého krému. Tím se obě ingredience pěkně spojí a rozbijí se ztuhlé hrudky cukru, zároveň ale mixujeme pouze krátce, aby se z mandlí zbytečně neuvolnil tuk.


Makronky Na makronky v mixéru se sekacími noži.

Krém z mascarpone do dortu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vánoce, ale tápu nad krémem. Její chuť je jemná, až sametová a chutná malinově. Ale opravdu, je vynikající.


Z této dávky budete mít asi jeden hrnek a to, co vám zbyde, můžete použít jednoduše na pečivo nebo třeba čerstvý croissant. Tentokrát velikonočně laděné! Oranžové – ganache z bílé čokolády a kávy. Recept na makronkové skořápky najdete tady! Krok 1: Mandlovou mouku v mixéru promíchejte s moučkovým cukrem a prosejte do mísy.


Plech pak podložte dvěma utěrkami a 6–10krát jím prašťte o stůl, aby z makronek odešel vzduch. Obvykle se plní krémem z mascarpone , ganache krémem nebo marmeládou. Z mého blogu nebo spíše asi Instagramu jste si mohli všimnout, že jsem takový francouzo-fil, prostě maniak do Francie a všeho, co se jí týká.


A všechny cesty mě vždy dotáhli k obchodu plného makronek. Pak jsem ji promíchala s mascarpone a slepila jím červené makronky. Karamelovým krémem jsem se inspirovala u Lucie, jen jsem použila obyčejné máslo a pak do krému zamíchala drcené pistácie.

Takže tedy: Půlku cukru jsem rozpustila, přisypala druhou a nechala zkaramelizovat a hrnec odstavila z. I když se jednalo o dost nehezké macarons, připravila jsem do nich náplň z mascarpone a rozmixovaných jahod (nechala jsem si rozmrazit pár z mrazáku) a lehce jsem ji osladila. Náplň dáme pomocí cukrářského sáčku na pečící papír. Můžeme použít také silikonovou formu na makronky,. Ostružiny rozmixujeme s cukrem a propasírujeme je.


Pomocí krému spojíme makronky a dáme je uležet na hodin do ledničky. Mascarpone smícháme se změklým máslem a nakonec přidáme ostružinové pyré. Takže přestože lze už rovnou zasahovat i celkem zásadně do základní receptury na skořápky přisypáním dalších ochucovacích komponent, tohle naše. Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl. Pak pečte až minut v troubě předehřáté na 1°C.


Sejměte z plechu a nechte vystydnout. Na pistáciovou náplň prohřejte smetanu s pistáciovým krémem, směs po částech přimíchejte k nasekané čokoládě a dohladka promíchejte. Doba přípravy: Do hodiny. Připravte si doma tyto skvělé makronky s božskou náplní z mascarpone ! Foto: Pěkně vypečený blog. Lyofilizace je proces, při kterém se ovoce suší mrazem – takto upravené maliny (i další ovoce) můžete pořídit například na stránkách firmy Mixit,.


Mohly by být hladší ale byly super.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.