Jak odstranit usazeniny na wc

Do čištění záchodu a záchodové mísy se nikomu moc nechce. Tvrdá voda v míse způsobuje nepěkné usazeniny vodního kamene, který je třeba odstranit. Je celá řada způsobů, jak porcelánovou mísu usazenin.


Nasypte sůl ( asi půl sáčku) a nechte působit. Jak vyčistit vodní kámen a usazeniny ze záchoda, tedy WC mísy? Pak vydrhněte WC štětkou.

Nečistoty a vodní kámen na dně. Máme v míse velice silnou vrstvu vodního kamene. Mám v plánu vybrat vodu a něco na to nalít,ale nemám s těmito výrobky na vodní kámen zkušenost,pouze varnou konvici čistím kyselinou citronovou,protože po ní se kámen rozpadne okamžitě a nemusím čekat hodiny až to rozežere ocet či něco jiného. Doma se mi nedaří vyčistit řádně WC.


Ahoj, koupili jsme byt, kde je totálně zadělaný záchod. Usazeniny , černé, hnědé. Než ho definitivne vyhodíme, chtěla bych zkusit to vyčistit.


Obzvlášť tehdy, pokud máme v domácnosti tvrdou vodu. Ta totiž způsobuje usazování vodního kamene, který vytváří na povrchu záchodové mísy nevzhledné usazeniny.

Nejen, že WC mísa s nánosem vodního kamene nikdy nebude vypadat jako čistá , ale také se díky usazeninám více line nelibá vůně moči. Naštěstí existuje řada přípravky nebo receptů, jak se vodního kamene v záchodové míse zbavit. Jako u řady jiných věcí, taky zde však platí, že prevence je lepší než „léčba“.


Coca Cola perfektně vyčistí i hodně špinavé WC. Každá hospodyňka čas od času bojuje s povlakem v rychlovarné konvici, usazeninami v toaletní míse či nevzhlednými skvrnami na vodovodních bateriích. Přestaňte utrácet za drahé chemické prostředky!


Připravili jsme pro vás pár tipů, jak se vodního kamene zbavit rychle a levně. Rez ve WC míse prosím poraďte čím vyčistit Už jsem. Ještě se chystám vyzkoušet CocaColu,ale bojím se,že to taky nepomůže.


Mísa už je svítivě bílá,bez vodního. Na usazeniny železa kyselina citrónová. Coca-colu můžete taky zkusit tj. Vyvarujte se prostředků, které obsahují chloran sodný, ten je bohužel právě obsažen ve speciálních WC čističích a gelech.


Pozornost věnujte i zakrytému hornímu okraji mísy, tam se drží nejvíce usazenin , nečistot a bakterií – jejich odstranění není zrovna jednoduché. Text uživatele: Odsaj třeba stříkačkou vodu ze spodku mísy kde je usazenina vodního kamene. Až tam nebude voda, přímo na usazeninu nalij takové množství Fixinely, aby byl vodní kámen potopený.


Nech několik hodin stát. Ale tohle je fakt mega humus nános, kterej jak řikám, byl čištěnej nejmíň stopadesátkrát (pouze mnou, předchozí nájemník se s tím nesral) a pořád tam kousky jsou.

Jako už to není černý celý, jak to bylo, ale ty okraje, kam se . Navlékněte si vysoké gumové rukavice, vemte pemzu a ručně oškrábejte usazeniny , které v míse zůstaly. Je-li vám nepříjemná představa strkání rukou do wc , můžete pemzu připevnit třeba lepidlem k nějakému držadlu (např. starý kartáček na zuby) a čistit tímto způsobem. Některé specializované obchody . Odstraní nejen vodní kámen, ale veškeré škodlivé usazeniny , které se uvnitř nashromáždily v průběhu jejího praní. Na čištění od vodního kamene použijte velký hrníček octu anebo citronové šťávy, kterou vlijete do prostor, kam běžně dáváte prací prostředek. Přečtěte si užitečný návo jak správně vyčistit záchodovou mísu od vodního kamene.


Není to nic složitého a zabere vám to jen několik málo minut! Pulirapid obsahuje směs účinných kyselin, které odstraní veškerou špínu Čistí do vysokého lesku a odstraňuje vápenaté usazeniny , stopy mýdla a rzi v kuchyni,. LARRIN WC čistič na rez a vodní kámen 750ml oceán.


Kyselý čistící prostředek na WC , sanitární zařízení, keramiku a další povrchy odolné vůči kyselinám. WC odpadů a usazenin Melt, dokáže účinně odstranit velmi hluboké ucpávky i několik desítek metrů vzdálené od místa aplikace. Melt uvolní a vyčistí i letité nánosy usazenin a nečistot v odpadním potrubí.


Záchod by měl být vždy dokonale čistý. Ne vždy tomu tak ale je a nemusí to být jen vaše vina. I když záchod pravidelně a pečlivě myjete, stává se, že se na dně mísy usazují nečistoty.


Ty mohou obsahovat i velice nebezpečné bakterie, proto je nutné, je odstranit. Poradíme vám, jak na to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.