Fasádní desky fundermax

Je to vysoce kvalitní stavební produkt určený pro dlouhodobé obložení vnějších . Jsou určeny výhradně pro venkovní použití na stavbu provětrávaných fasád. Jedná se o vysokotlaké lamináty (HPL desky ) vyrobené podle normy EN 438- typ EDF s extrémní odolností proti . Díky své kvalitě se využívají i pro výplně balkonů, venkovní. Vysoká kvalita tohoto materiálu umožňuje mnoho použití: balkonové výplně a zábradlí, odvětrané fasády budov, venkovní nábytek, přístřžešky, plotové stěny, podhledy a mnoho dalšího.


Max Exterior se nepoužívají pouze jako fasádní desky pro odvětrané fasády.

Jsou to duromerové vysokotlaké lamináty skládající se z pásů přírodních vláken a syntetických pryskyřic. Tento vysoce kvalitní stavební produkt je určen pro dlouhodobé obložení vnějších fasádních stěn . Design ve spojení s tradicí! MODULO funguje na spodních konstrukcích ze dřeva nebo hliníku a díky možnosti různých druhů instalace přináší zcela nové akcenty na Vaši fasádu.


Hliníkový montážní systém pro montáž zavěšených odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, sádrovláknitých, vláknocementových a ostatních fasádních desek na bázi dřeva, kovu a keramiky. Na trhu je k dispozici velké množství fasádních systémů. Jedním z nich jsou fasádní desky Fundermax.


Mezi referenční stavby, kde byl tento zajímavý systém uplatněn, patří například panelový dům (Praha, ul. Bajkonurská), Finanční úřad v Břeclavi, administrativní budova České spořitelny v Táboře, . Kompaktní desky Fundermax Max Compact jsou vysokotlaké lamináty (HPL) dle EN 438-typ CGS pro použití v náročných podmínkách.

Svými vlastnostmi jsou kompaktní desky vhodné např. MAX Exterior je vysoce kvalitní stavební produkt, který se používá ve Orme rovných desek velkých formátů speciálně pro obklady balkonu a fasád s dlouhou životností. Desky MAX Exterior jsou vysokotlaké lamináty z teplem tvrditelné plastické hmoty (HPL), EN 438- typ EDF.


Lisuje se pod velkým tlakem a . Jsou to vysokotlaké lamináty (HPL), vyrobené podle EN 4typ EDF s extrémně vysokou odolností proti vlivům počasí. Vyrábí se v laminátových lisech pod velkým . MAX EXTERIOR fasádní desky jsou vysokotlaké lamináty . Cembrit je výrobcem a distributorem fasádních a funkční desek pro systémové řešení provětrávaných fasád , provětrávaných fasádních obkladů a difůzně otevřených obvodových i vnitřních stěn a příček z vláknocementu. Zkušenosti ze Severní Evropy jsou zárukou jejich kvality a nekonečného využití. PROVĚTRÁVANÉ FASÁDY , VÝPLNĚ BALKONŮ.


Provětrávaná fasáda pomáhá udržovat stabilní teplotu v budově a šetří tím výdaje na topení i chlazení. Fasáda také chrání před hlukem a negativním působením vlhkosti na stavební . Stavební firma STAVBY JEŽEK s. Jihlava používá pro zateplování kvalitní provětrávané fasády značky Cembrit. Dalším z provětrávaných fasádních systémů. Desky Fundermax byly dříve známé pod obchodním označením MAX Exterior.


Tyto desky mají přídavnou akryl-polyuretanové ochrannou vrstvu povrchu. Zakázka se prováděla od 07. Vario - Uchycení fasádních desek pomocí nýtů Upevnění fasádních desek pomocí nýtů patří mezi nejjednodušší a nejčastěji používaná řešení.

RD a krytého stání zelená. Střešní konstrukce pasivního domu a krytého stání. Konstrukce z KVH a BSH profilů včetně tepelné izolace a parobrzdné vrstvy z OSB. Udržitelnost a životní prostředí. Doporučení pro zpracování.


Výplně balkonů a zábradlí. Podlahové balkonové desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.