Dřevěná krabice s víkem

Jaké tajemství skrývá úložná krabice Maritime? Menší krabice z přírodního dřeva s praktickým víkem vypadá jako malá kopie pirátské truhly, proto při pohledu na ni vás hned napadne, že musí skrývat něj. Danish style Úložná krabice s víkem.


Box 40x30xs provazovými uchy. Pevné a kvalitně opracované dřevěné boxy, které se dají použít opravdu na cokoliv od oblečení po hračky. Praktické úložné boxy všeho druhu.

Vhodné jako doplněk do bytu, nebo jako funkční pomocník k podnikání. Máte všude hračky a různé maličkosti, které nechcete vystavovat na odiv, ale přesto je potřebujete mít po ruce? Její rozměry jsou 165x80x3a vnitřní prostor je vyplněn jemnou dřevěnou slámou.


Dřevěná krabice s víkem bílá - Dřevěná krabice s víkem na pantech čistě bílá, lakovaná i zevnitř, snadno se tedy udržuje a. Kvalitní dřevěná krabička na láhve vína s plným zasouvacím víkem , vyrobená u moravského stolaře. Součástí je dřevitá vlna na dekoraci. Rozměr vnitřní : 165x80x3mm . Krabici Maritime můžete využít na ukládání drobných doplňků a šperků milých vašemu srdci.

Krásná ručně vyráběná krabice na láhví vína ze světlého dřeva, dřevo není ošetřeno žádnými chemickými laky, vše je přírodní. Láhve jsou uloženy v krabice ve dvou patrech. Tato dárková krabice umocní dojem z darovaných vín Paulus. Prodej vintage a retro nábytku, svítidel a nábytkových doplňků v e-shopu.


Krabice je vystlána nastrouhanou dřevěnou výstelkou. OBI Univerzální box Cadiz XS transparentní. OBI Skládací přepravka oranžová l. OBI Pojízdná dřevěná přepravka. OBI Euro přeoravka Tauro šedá l. Nechybí nosič pro ledové víno, které bývá plněno do 2litrových láhví, ani box se speciálním víkem. Majitelé větších vinoték a vinaři jistě ocení naše objemnější boxy na víno, do nichž umístí až lahví vína!


Jsme ESHOP, dodáváme do celé republiky, do všech měst, proto jsou dostupné Dřevěné boxy na víno Praha, Ostrava . Kartonové krabice , 4- 8x 8x 6mm. Bez víka - nutno dokoupit zvlášť. Dřevěné krabice s víkem vypadají jako menší kopie pirátské truhly, proto vás při pohledu na ně hned napadne, že musí skrývat nějaký poklad.


Materiál: Překližka bříza. Ceny: Kód zboží, Vnitřní rozměr, Cena bez DPH.

DK03 254x80x360mm, 1Kč. DK03 254x80x320mm, 1Kč. Ukázky některých realizací. Dřevěné bedny a kontejnery jsou díky svým optimálním materiálovým vlastnostem vhodné pro křehké, neskladné i těžké produkty.


Schváleny pro mezinárodní export. Hledáte dřevěná truhla s víkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Jsme výrobce kvalitních dřevěných krabiček.


Nabízíme krabičky s víkem , panty, potiskem, nebo logem Vaší společnosti!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.