Dort s růžemi

Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Dort v čokoládě, dekorovaný růžemi z marcipánu a srdíčky. Velikost dortu, složení - dle Vaší objednávky.


Možnosti objednání svatebního a narozeninového dortu (dortů na objednávku):.

Dort nemusí být pouze skryté sladké pokušení ale i zajímavý vizuální zážitek. PRO INSPIRACI Dort s růžemi. Pokud hledáte inspiraci na zajímavou.


POTŘEBNÉ PŘÍSADY Recept vložen pro inspiraci. POSTUP PŘÍPRAVY :-) ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY . Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova. Maso nakrájíme na nudličky - osolíme, opepříme a přidáme do hrnce k osmahnuté cibulce.

Poté přidáváme na nudličky nakrájenou papriku, rajče, nadrcený česnek, feferonky a sladkou papriku. Svatební dort s růžemi dle přání. Korpus: světlý, nebo tmavý. Krém máslový: vanilkový, kakaový, oříškový,kávový, likérový, nebo pudinkový. Za příplatek: tvarohový krém.


Cena se mění dle velikosti dortu a dalších individuálních změn dle přání zákazníka. Jednopatrové dorty jsem dole obmotala stuhou a navrch nachystala růže a zelené lístky. Vrchní patro hlavního dortu jsem také ozdobila růžemi a všechny korpusy, dorty , růže , marcipán a královskou glazuru jsem nakrabicovala a odvezla s sebou k rodičům a ségře.


Galerie dortů - Martina Kosternová. Dort svatební - kopretiny, červené mašle. Dvoupatrový čokoládovo-kakaový dort s fondánem a cukrovými růžemi. Když už stál v podzámčí cukrovar, není možné vynechat sladkost v zámeckém stylu. Prohlédněte si fotogalerii svatebních dortů s růžemi , živými, marcipánovými i umělými, ať víte, jaký svatební dort si necháte u cukráře vyrobit.


Chcete koupit minipivovar? Pivní sety – poznáte kvalitu od načančaného průměru? Dort je možné vyrobit v různých velikostech, barevných kombinacích a přizpůsobit se tak vašim požadavkům.

Náplň dle přání zákazníka, seznam náplní naleznete v záložce Cukrárna. Dort potahujeme a zdobíme vlastnoručně vyráběným mléčným marcipánem nebo fondánem. Celkový vzhled a provedení dortu domluvíme . Dnes Vám představíme, jak si připravit ty nejúžasnější růže na. Ukradly ho z ošetřovny, tehdy mě právě popáté operovali a bylo mi příliš zle, než abych ten dort snědla, ale ten věneček jsem si vzala. Róža moc dobře věděla, jak strašně to celé zní, a potutelně do mě šťouchla.


Vyprávěj nám o svojí oslavě šestnáctých narozenin. Dostalas dort s růžemi z růžové polevy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.