Deník malého poseroutky 2 čtenářský deník

Jsou rádi, že už nejsou bažanti a že se zbaví kanadských žertíků starších. Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit. Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr Rodrick VÍ, co se stalo, a Grega stojí obrovské úsilí, aby . Deník malého poseroutky 2.

Tento díl mi přijde opravdu vtipný a doporučila bych ho hlavně dětem ve věku kolem 1 v tolika jsem ho četla já a opravdu jsem u něj pukala smíchy. Obsah: Nejdůležitější částí deníku je závěr, . Můj názor: Celá kniha je velice vtipná, dobře se čte. Můj oblíbený citát:,,… jednou budu slavný, ale zatím trčím ve škole s bandou pitomců.


Výtah:Kateřina Kučerová, let. Netrpělivě očekávané pokračování deníkových zápisků malého poseroutky Grega Heffleye! Greg Heffley, kluk, který proslavil „ poseroutky “, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů!

Stačí otevřít a budeš v obraze. Jak může jedna malá lež uplést obrovskou pavučinu problémů? Jeff Kinney se zase jednou překonal :-) Za mě skvělá kniha, u které jsem se i několikrát zasmál. A mimochodem, také jste si všimli, ze s každou novou knihou . Přiznám se, že mi trochu vrtá hlavou, jestli ten autor vůbec poseroutku ukončí (a jak). Po hodinovém přelouskání, které je u téhle stále čtivé série již zvykem, mohu ovšem říci, že laťka , kterou si už s prvním dílem kdysi tak vysoko nastavil, se dá překonat jedině v jeho hlavě a . Tisíce spokojených zákazníků.


Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost.


Tak snad se vám bude líbit. Je to pro čtenáře od deseti let, ale mě se to. Kniha s dětským hrdinou. Překlad: Veronika Volhejnová Děj knihy se odehrává v dnešní době.


V originále „Diary of Wimpy Kid: Rodrick Rules“.

Ať už chete sebevíc, za žádnou cenu se Grega neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit. Tuto knihu napsal Jeff Kinney. Gregorymu začali prázdniny.


Už má plán na celé dva měsíce hrát videohry. Jenže mu to nevijde a tak bude chodit do klubu který založila jeho máma, tento klub se jmenuje ČTENÍ JE . Ilustroval: Jeff Kinney. Originální název: Diary of Wimpy Kid: The Last Straw. Přeložila: Veronika Volhejnová. Děj: Z Grega se pomalu, ale jistě stává lenoch.


Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Čtenářský deník. Podívat se na další nápady na téma Četba pro třetí třídu. Pro zobrazení zvoleného zápisu čtenářského deníku nejprve klikněte na hypertextový odkaz. Tohle je otázka, kterou si Greg Heffley klade, když se jeho město rozhodne dobrovolně odpojit od elektřiny. Moderní společnost má přece své výhody a Greg není stvořený pro staromódní život.


Přijde na to, jak tohle celé zvládnout? Nebo je život jak ze staré školy pro kluka, jako je Greg, fakt už moc velké sousto? Opět přichází malý poseroutka Greg Heffley.


Martina Mičková komentáře. Nepřehlédněte další originální deník Grega Heffleyho! Tentokrát se cítí jako páté kolo u vozu a vy můžete být „u toho“. Vše pečlivě zaznamenal do své knihy, která se právě dostala na pulty knihkupectví.


Hlavní postavy a jejich charakteristika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.