Bezlepková cukrárna praha

Vážení a milí zákazníci,. Specializujeme se na výrobu bezlepkových zákusků, dortů a cukroví. Motivací pro otevření cukrárny se zaměřením na bezlepkový sortiment pro nás byla zkušenost v rodině – náš syn je celiak. Snažíme se o výrobu tradičních . Italská bezlepková pizzerie a cukrárna v Praze na Smíchově.


Sortiment se stále rozšiřuje, takže dnes už můžete v obchodě zakoupit nejen vynikající bezlepkové bagety za velmi přijatelnou cenu, ale také zákusky, mnoho druhů pizzy, lasagne, ale také těstoviny.

To vše v obchodě The Sweet Life Gluten free, . Kavárna - cukrárna na Praze nabízí milé a útulné prostředí, domácí zákusky, dorty na objednávku, svatební, bezlepkové , luxusní dorty i koláče, rolády, kávu a zmrzlinu. Proto potěší každý nový podnik. Je to veganská nekuřácká kavárna, která má ve své nabídce . Bezlpekové výrobky denně po celé Praze s rozvozem až domů. Pokud nevyznáváš zdravý životní styl, sepiš si seznam a oběhni ty nejlepší pražské cukrárny. V době první republiky šlo o jednu z nejpopulárnějších cukráren v celé Praze , a to i mezi celebritami a politiky.


Vítejte v naší virtuální bezlepkové cukrárně a pekárně! K výrobě nepoužíváme kupované směsi, ale většinu mouk si mícháme sami dle našich vlastních receptur a vyzkoušených poměrů.

Vše vyrábíme ručně, nepoužíváme žádné doplňkové technologie, protože chceme, aby každý kus byl originál a abychom zachovali naši . Výborná domácí zmrzlina, sorbety, originální dorty a koláče vlastní výroby. Bezlepková pekárna s posezením a dobrou kávou. Najdete nás v centru Prahy vedle Bílé Labutě. Rádi bychom oprášili tradiční české a rakouské cukrářské recepty.


Jsme cukrářství = dorty a zákusky vyrábíme přímo na prodejně. Používáme tradiční cukrářské postupy tak nám výroba trvá o trošku déle než většině jiným. Vyrábíme i dorty a zákusky z bezlepkové mouky.


Nešetříme na surovinách a bereme jen ty nejlepší. V teplých měsících si navíc můžete vychutnat posezení u dobré kávy, zákusku či zmrzliny na stinné zahrádce před cukrárnou. Mladoboleslavská 47 Praha - Kbely . Avanti - bezlepková pekárna vlastní výroby.


Mám nového přítele, který má bezlepkovou dietu a tak je dost složité s ním někam jít do kavárny, cukrárny nebo jen tak na dort. Na má oblíbená místa s ním teď nemůžu. Máte nějaké ověřená místa v Praze , která mi můžete doporučit? Praha - Nové Město, Na Zderaze Pohled.


Studánka cukrářská dílna - nekuřácká kavárna. Také dorty pro diabetiky, dorty bezlepkové , dorty bezlaktozové pro alergiky.

Lze požadovat modelované prvky, . V naší výrobě používáme tradiční cukrářské recepty a suroviny, tak aby naše dorty, zákusky i deserty chutnaly stejně jako chutnaly zákusky. Cukrárna se specializací na bezlepkové zákusky a dorty. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Mlska - bezlepková cukrárna , Praha.


Pečeme z nejlepších surovin, bez kompromisů a bez lepku. V současné době nabízíme dorty klasické máslové, čokoládové, ovocné, šlehačkové ( z pravé šlehačky) i jemné smetanové Prosíme Vás o objednávky s předstihem dvou pracovních dnů u denně vyráběných dortů tří až pěti pracovních dnů u speciálních druhů a tvarů Novinka: V nabídce máme nově i bezlepkové zákusky . Dále bezlepkové dorty, svatební dorty, narozeninové dorty, dorty na objednávku, bábovky, sladký catering. Výroba a online prodej domácích dortů na svatby, narozeniny, párty i bez lepku.


Vyzkoušejte eshop LEMON ORIGINAL CAKES.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.