Pojízdné regály

Pojízdné policové regály a archivy nabízejí nejefektivnější využití skladovacích prostor. Posuvné regály Flexitek umožní uložit až dvakrát tolik materiálu, než běžné policové regály. Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat. Mobilní regály jsou vhodným řešením pro archivy, muzea a všude, kde je třeba šetřit místo. Pojízdné regály do archivů šetří skladovací prostory a jsou uzamykatelné.


Dodáváme posuvné regály , které zajistí maximální využití prostoru.

Paletové regály na pojízdných podvozcích umožňují maximální využití skladové plochy a tím výrazně snižují fixní. Mobilní regálový systém představuje spojení klasických paletových regálů Stow Pal Rack a mobilních podvozků na kolečkách Stow Mobile. K čemu jsou takové pojízdné regály dobré?


Především k efektivnějšímu využití skladovacího prostoru a snazší manipulaci s uskladněným materiálem. Díky pojízdným regálům můžete. Volte řešení od Jungheinrich!


Posuvné policové regály vyprojektujeme, vyrobíme a dodáme. Základní charakteristika. Přemýšlíte nad novou výstavbou skladovacích kapacit pro uložení archiválií, knih, muzejních exponátů, pneumatik nebo třeba i jiných předmětů blíže nespecifikovaných rozměrů protože vám stávající kapacity již nestačí?

Připravujete novou výstavbu skladů? Dielenské pojazdné regály nájdete tiež na ahprofi. Pro uložení vašich dokumentů a kancelářských šanonů můžete také využít našich posuvných nebo mobilních regálů.


Speciálně pojízdné regály Bisley InnerSpace jsou konstruovány tak, aby zatížení podlahy bylo co nejmenší a mohly se tak instalovat i do vyšších pater kancelářských budov. Praktický doplněk každé domácnosti - pojízdný regál nebo box. Vám nabízíme pojízdné regály a boxy různých velikostí. Nabídka pojízdných paletových a konzolových skladovacích zařízení. Průřez nabídkou regálů a regálových systémů.


Stručný přehled - policové regály, paletové regály, konzolové regály, patrové regálové vestavby, pojízdné regály , bedny a přepravky. Archivační policové regály VARIMO, vybavení archivů. Jednostranný mobilní regálový systém se uzavřenými výklopnými boxy.


Na podvozku je instalovaná nástavba regálů pro palety, konzolových regálů pro tyčové a deskové jednotky nebo policových regálů pro drobný materiál nebo archivační jednotky. Kompaktní pojízdné regálové systémy jsou zhotovovány na míru a tak maximálně využívají kapacitu místnosti pro archiv či spisovnu . Pokud máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás. Regály slouží k volnému sušení potisknutých předmě. Všechna práva vyhrazena.


Tvorba e-shopu, tvorba webových stránek a optimalizace pro . Při správné koncepci a umístění pojízdných regálů lze kapacitu celého prostoru zvýšit až o 1 oproti klasickým stacionárním regálům. Vlastnosti pojízdných regálů jako je nosnost, rozměry a provedení - jsou dány typem .

S námi uložíte vše od náhradních dílů přes knihy po muzeiní sbírky. Vyrábíme úložné systémy zejména pro galerie, muzea či archivy. Celoskleněné vitríny ().


Policové regály jsou umístűny na posuvn˘ch podvozcích, které. Kolejnice lze umístit do podlahy i na stávající podlahu. Pojízdn˘ systém lze doplŔovat o posuvné dvefie, zamykání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.