Válečkové dopravníky

Válečkové dopravníky pro dopravu kusových předmětů jsou jednoduchá, konstrukčně detailně propracovaná zařízení. Základní parametry dopravníků ( šířka, výška, typ a rozteč válečků,…) jsou vždy stanoveny s ohledem na velikost, tvar a množství dopravovaných předmětů. Samotné válečkové dopravníky jsou obvykle . Dopravníky jsou určeny k přepravě větších kusových výrobků. Volitelné příslušenství.


Příslušenství: - optická čidla,.

Automatické i poloautomatické balící stroje pro balení potravin i průmyslových výrobků. Veškeré balicí stroje máme skladem. Modulární dopravníkový systém pro přepravu palet orientovaných na délku. Určeno pro prázdné a plné palety s nákladem do hmotnosti 5kg. Nepoháněné gravitační válečkové dopravníky DP jsouvhodnépro sestavení dopravníkových tratí z přímých a obloukových modulů.


Jsouurčeny především pro přepravu kartónůale i jiného zboží srovnou a pevnou spodní částí. Rozeče válečků: dle požadavků. Pohony pomocí: řetezů nebo řemenic.

Umístění ve výšce: dle požadavků. Příkladem mohou být válečkové dopravníky na dopravu klád na pilách, velkoformátových dřevotřískových desek, ocelových profilů v dělírnách materiálu a podobně. Poptávka je platná do: 19.


Průmyslové obory: Strojírenství - výroba strojů a techniky . Would you like to be contacted by our Sales Team? Kovové válečky s pružinovou osou je možno umístit do nižších dvou řad a využ. Plastové válečky je možno umístit do nižších dvou řad a použít konstrukci dop. Válečky jsou usazeny v pevném rámu a tvoří souvislou dráhu. Základním konstrukčním prvkem dopravníku je transportní váleček.


Jeho rozměry (délka, průměr), nosnost a . ERA je ideální zařízení pro vysoce dynamické aplikace, které vyžadují jemné zacházení s přepravovanými produkty. Vstupní nebo výstupní lehká válečková dráha, v ceně stavitelná noha a konzola. Válečkový dopravník lze vybavit elektromechanickými nebo . Znemožní natočení úhlu v celém rozsahu!


Pro úhlové řezy doporučujeme užití dráhy RD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.