Tapety kolem vypínačů

Dekorace je vyrobená z kvalitní folie určené na polep zdí. Lze čistit vlhkým hadříkem. Samolepka květiny,květina. Moderní samolepka POD VYPÍNAČ - vzor 8. Tento přesah tapety nastřihněte na několika místech.


Zbytek pruhu nebo nový pruh se nyní přiloží na tento přesah.

U tapet se silnou strukturou tapetujte do rohu s malým přesahem. Před tapetováním kolem zásuvek a vypínačů nejprve vypněte . Předejdete „ohmatanému“ okolí vypínače , k čemuž je háklivá zvláště světlá barva omítky. Oživíte drobností Vaše místnosti, neboť ne každý si troufá pouštět se do lepení velkých samolepek a tapet na zeď. Nejrůznější druhy moderních tapet a účinná speciální lepidla navíc každému nabízejí téměř nekonečný počet možností v navrhování vlastního interiéru. Polepit rovné stěny je snadné.


Obtížnějšími se mohou jevit rohy, výklenky, místa kolem zásuvek, vypínačů , oken, dveří… Ale když víme jak, zvládneme to. Praktické a přitom pěkné – vhodné pro omšelé a ušpiněné zdi kolem vypínačů. Také vás vytáčí skvrny a omšelá zeď kolem vypínačů ?

Kromě samolepících dekorací na stěny existují rovněž samolepící metrážové tapety , které si můžete vybrat jak s omyvatelnou povrchovou úpravou nebo ve vysokém lesku . Příspěvek od Radunka středa 26. Mám kolem několika vypínačů dekorace. Lepení i strhávání vliesových tapet je velmi jednoduché. Ojediněle lze reklamovat i tapety nalepené, avšak jakmile vadu tapety objevíte, další pruhy tapet již nelepte! Odpojte místnost od elektrického proudu a odmontujte kryty vypínačů a zásuvek.


Pracovat začínáme v rohu místnosti na straně oken. Při práci nezapomeneme vypnout elektrický prou protože lepidlo je vodivé. Kryty zásuvek odmontujeme a pak volně přelepíme tapetou. V místě zásuvky či vypínače tapetu poté křížem nařízneme a odstřihneme tvar kolem krabice.


Kolem zásuvek a vypínačů - vypneme elektrický proud (lepidlo je vodivé) a vypínač volně přelepíme tapetou , jeho obrysy označíme tužkou a tapetu od středu prostřihneme k rohům vypínače a tapetu odřízneme. Pak povolíme šrouby krytu vypínače a tapetu zasuneme za vypínač. Při lepení tapet narazíte na problematická místa, ke kterým patří rohy, krby či vypínače a zásuvky. Pokud jste si již osvojili. Bříšky prstů jemně přitlačte tapetu kolem všech výstupků na liště pod římsou.


Náš tip: okolí vypínačů a zásuvek můžete tapetovat i jiným způsobem. Při lepení přes zásuvky a vypínače vypněte elektrický prou při samotném lepení odšroubujte kryt, nalepte tapetu a potom vyřežte otvor. Při lepení okenních výklenků nechejte tapetu přečnívat a po zaschnutí ji přesně odřežte.


Stropy raději lepte ve dvojici.

Hledáte samolepící dekorace káva? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. U vnitřních rohů postupujte následujícím způsobePřiložte pás tapety tak, aby přečnívala o jeden až dva centimetry přes vnitřní roh.


Přesah přitlačte opatrně do rohu a okolo rohu tak, až pás bude úplně přiléhat bez zvlnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.