Dektrade

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Nakupte stavebniny levně! Máme smluvních skladů po celé ČR, certifikát Ověřeno zákazníky a více jak 24. Stavebniny DEK - Všetko pre Vašu stavbu.


Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Nabídka projektování a seminářů.

Stále se rozšiřující portfolio činností si vyžádalo vznik holdingu DEK a. Prodej stavebnin a stavebního materiálu. CZ, DEKINVEST, uzavřený investiční fon a. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Od svého založení se soustředí na distribuci a poradenství v oblasti stavebních izolací.


Ve spolupráci s expertní a znaleckou kanceláří KUTNAR – izolace staveb pořádá odborné semináře o této problematice a vydává . Jeden z největších dodavatelů stavebně izolačních materiálů na českém trhu. Kromě dodávek materiálů poskytuje veškeré odborné služby a poradenství v oblasti stavebních izolací.

Predaj strešných a izolačných materiálov, strešnej krytiny, strešných okien, bridlice a prírodného kameňa. Technici na jednotlivých pobočkách poskytují technickou podporu k sortimentu společnosti STAVEBNINY DEK a. DEKTRADE provozuje pod značkou Moje-stavebniny. R pro střechy, fasády a izolace. Nově také -na všech pobočkách- prodejce dveří POL-SKONE.


Nabízíme sádrovláknité desky a širokou nabídku produktů Fermacell. Působíme v regionu Kladno. Příslušenství pro ploché a šikmé střechy. BOCHEMIT - střešní vtoky a odvodňovací prvky - ventilační turbíny LOMANCO - lepidla a tmely DEN BRAVEN, ILLBRUCK, FIELDS - nátěry PARAMO. Zabýváme se distribucí stavebních materiálů se specializací na izolace a střešní konstrukce.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Petr Bartoš Lidická 806. MAXIDEK je vhodné a funkční . TRmá speciální otočné profily se zdvihovým mechanismem pro oboustranné otevírání dveří.


Poskytne vám tak opravdu široký a komfortní vstup do sprchovacího prostoru. TOWER LINE je velmi variabilní a nabízí řešení do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.