Pokladní systém zdarma ke stažení

Rozsah oprávnění uživatelů nastavuje správce systému. Lze zakázat náhled nákupních cen apod. Lze vkládat texty, vracet zboží z reklamace, provádět výkup zboží přes pokladnu.


TPOS pokladní terminál 1. Pokladní systém pro gastronomické zařízení , bar nebo jakýkoliv jiný obchod.

- TPOS - Terminál - prodejní pokladní terminál. AWDama systém obsahuje účtování zboží přes čtečku čárových kódů, skla více skladů, propracovanou zákaznickou evidenci, statistiky prodeje - grafy, fakturaci, ceníkové marže rozdělené dle skupin zboží, . POHODA POHODA Kasa - doplňkový program k programu pohoda - Katalog shareware a freeware k bezplatnému stažení sofware. Ve stručném shrnutí systém obsahuje pokladnu pro účtování jednotlivých poležek či zboží, sklad (i více skladů), databázi klientů, ulic, rozvážkový systém, rozesílač e- mailů, faktury, inventuru, ceník rozdělený dle skupin, měny, . POKLADNA manažerem stahování. Vyzkoušejte si tedy na měsíc kvalitní pokladní systém pro obchod zdarma , pokladní systém pro restaurace zdarma nebo pro jakoukoli provozovnu nebo službu, kterou poskytujete.


Po uplynutí dnů budete moci pracovat pouze v tzv.

Naše pokladna PoReS je nabízena zákazníkům zdarma jako Open Source software. Nemusíte řešit žádné poplatky, paušály, omezení v počtu prodejních položek, nebo v počtu uživatelů. Nabízíme Vám vše co pro své podnikání potřebujete a bez poplatků.


Stačí si zdarma stáhnout instalační balíček, nechat se vést . Vystavení a tisk paragonů, EET, zjednodušený daňový dokla paragon, určeno jako doplněk systému Sklad GOLD. Popis funkcí programu, ceník programu, paragony. Stažení programu kasa zdarma.


Septim je pokladní systém pro restaurace, hotely a jídelny. Instalační soubory FINTA, Tiskové sestavy FINTA. Zde si můžete stáhnout a nainstalovat. DEMO variantu pokladního systému FINTA.


Ukázky reportů a tiskových sestav, o které je možné FINTU obohatit. Restaurační a pokladní systém společnosti Origin Soft s. Hledáte ten správný pokladní systém ? Prohlédněte si kategorie a vyberte, podle zaměření vašeho podnikání.

Všechny naše pokladny jsou připraveny na EET. Zkušební verze, pokladní systém pro EET bez paušálu. Funguje na Windows PC, notebook a tabletu. Název, Popis, Velikost, Datum.


VFDconfig, Ovladač pro nastavení zákaznického displeje pro POS systémy , 3kB, 27. KP80Setup, Ovladač pro nastavení tiskárny - MiniPos, MB, 23. Ať už vlastníte obcho restauraci, nebo potřebujete vést rozpočet, Pokladna PEXESO rozhodně stojí za vyzkoušení. Jde totiž o pokladní systém , se kterým si maximálně usnadníte práci. Využití najde všude tam, kde je třeba přijímat objednávky, pracovat s financemi apod.


Její design je navržen tak, aby byl . Mobilní pokladní systém Pokladna Dotykačka se přímo specializuje na dotyková zařízení s OS Android. Aplikace pak doplňuje tiskárny a další potřebný. Po instalaci můžete používat program zdarma bez jakéhokoliv omezení dnů, pak přejde do režimu DEMO (omezený tisk a odesílání na EET).


Program je kompatibilní pouze se systémem Windows!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.