Oprava programátoru pračky

Potrebujeme torxový kľúč,alebo šesťhranný kľúč,alebo to zvládneme z kliešťami, alebo kombinačkami. Ponúkam aj opravu Vašeho pokazeného programátoru. Ak je Vaša závada na práčke nasledovná- programátor nesvieti, práčka nijako nereaguje.


Viem Vám ho opraviť v priebehu . Závada se projevovala tak, že pračka zhasla a vůbec nešla zapnout. Opravář diagnostikoval problém v řídící jednotce.

Inzerát Opravíme Váš programátor z pračky Whirlpool typu v okrese Písek, cena 8Kč, od strnad4na Sbazar. Porucha sa prejavovala tak, že práčka zhasla a vôbec nešla zapnúť. Opravár diagnostikoval problém v riadiacej jednotke. NA PRAČCE NESVÍTÍ KONTROLKY,NA NIC NEREAGUJE. NEVYPUSTILA SE VODA PO PRANÍ ,PROUD DO PROGRAMÁTORU ALE JDE.


Napriek tomu som bol uspesny a chcem sa podelit o skusenosti co mozno pomozu niekomu inemu. Pracka ma roky a prestala ist uplne cize ani nesvietili kontrolky. Problem bol v module programatora kde elektronika .

Pri objednávke nutné uviesť miestny kód práčky začínajúci 85. Je tu ešte jedna možnosť pri tejto poruche, t. Opravujem len programátory DOMINO. Oprava vychádza na EUR vrátane poštovného.


Dost často je příčinou úplně něco jiného, a oprava pak vyjde na několik stokorun. Zákazník pak vyhodí do . Hledáte programator whirlpool? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Predám pracku vid popis. Má 7rokov a pokazil sa pravde podobne programátor. Drobná hrdza na dvierkach. Začala byť trochu hlučnejšia, je možné, že bude potrebná oprava. Hľadáte odborníka na servis práčky ? Pomôžeme vám nájsť odborníka na opravu bielej techniky online cez katalóg.


Na štítku nutné skontrolovať, či sa jedná o typ C sú ešte typy CC TK, Wave a iné. Programátor Whirlpool AWE AWT AWO. K objednaniu nutné výrobné číslo práčky a kód pr. Ak programátor nefunguje vôbec, t.

Prosim vas o radu,zastavila sa nam pracka pocas prania,nesvietili ziadne kontrolky,teraz nejde vobec spustit,nic nereaguje. Whirlpool rady AWT, AWE, AWO - úplne zhasne a nedá sa zvoliť žiadny program. Dá sa to overiť ešte tým, že napätie do programátora ide ale ani nezasvieti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.