Potápěčská lahev bazar

Kč , Šlapanice Neoprén Beuchat Focea Comfort Lady Prodám potápěčský neoprén Beuchat Focea Comfort Lady velikost (L), v. Nový potápěčský oblek dámský vel. DiveTrh je pro potápěče , kteří si pořizují nebo prodávají vybavení. Přehledný potápěčský bazar rozdělený do kategorií a přizpůsobený i pro telefony a tablety.


Vyhledání potápěčské výstroje v e-shopech a porovnání ceny zboží.

Recenze potápěčské výstroje a diskuze k vybavení. Stránky DiveTrh navštěvují hlavně uživatelé . BARE suchý oblek Pro DRY Dzajišťuje především tepelnou ochranu a splňuje náročné požadavky sportovních a pracovních potápěčů již dlouhá období. Měkký neopren je speciálně odolný proti tlaku ( stlačení), tím se . Veřejný bazar potápěčské výstroje, napište nám, když něco chcete prodat či koupit.


Chcete nám poslat nabídku výstroje, kterou již nepotřebujete? Vyplňte formulář a hned tady bude. Křídlo lehké Techline, BAZAR.

Lehké křídlo Techline černé, výrobce Polaris. D kroužky,dva popruhy na lahev. Potřebujete potápěčskou výstroj, ale nechcete kupovat novou? Stačí když nám napíšete, a my umístíme Váš inzerát na naše stránky, kde jej budou moci ostatní potápěči najít.


Výkup a prodej a online bazar s potápěčským vybavením v Brně. Použité vybavení na potápění. Buď koupíte tlakovou lahev (ne bombu, jak se někdy lidově říká) nebo vysokotlakou pumpu.


S ní je možné kartuši větrovky taky napumpovat, ale nadřete se jako kůň. S potápěčskou lahví máte během několika málo minut prakticky bezpracně naplněno a můžete třeba půl hodiny zase střílet (záleží na objemu kartuše). Láhev tlaková L (2bar). Tlaková láhev L (2bar) s konvexním (oblým) dnem. Variantně včetně ventilu - po rozkliknutí produktu.


No automatic alt text available. Potápěčská láhev , ocelová, 15L. Martin Feryina Perný, Josef Nacko and Dušky Holofojtos like . Nabídka (pocitac) Počítač Atomic Cobalt2.


Hadicový počítač ( naprosto přesný digi mano ) renomované americké firmy Atomic Aquatics.

OLED displej, všechny funkce, včetně deko stop, pro standardní potápění. Nabíjení přes USB a nebo ze zdi. Nejčastěji užívané na potápění jsou 2bar láhve.


Pro potápění je možné jednotlivé láhve spojit a vznikne tak soustava láhví - dvojčata. Pro paintball - vzduchové pušky používají nejčastěji 3bar láhve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.