Nůž na řezání koberců

Nůž na řezání tkaných, chomáčkovitých a stlačených koberců. Obsahuje náhradních nožů, uložených v rukojeti. Instalovaná čepel Čepel pro průmysl č. Zakulacená nerezová čepel, běžná ocel, široce broušeno Délka: 43.


V kategorii Řezací a bezpečnostní nože naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Udává popisek webu, který je důležitý pro internetové vyhledávače. Zadává se jako klasický text. Cena produktu bez dopravy. Ideální na perfektní a rychlou úpravu jakéhokoli druhu podlahové krytiny. Dvojí nastavení řezače se provádí dvojitým vroubkovaným knoflíkem.


Umožňuje realizovat opravy v obou směrech, zajišťuje perfektní spojení řezů. Uvedené ceny jsou VELKOOBCHODNÍ ZA KS! Odlamovací nůž je nepostradatelným nástrojem pro všechny, kteří potřebují vždy perfektně ostrý nůž , ať už při práci ve stavebnictví, při řezání koberců , kartonů nebo jiných materiálů.

Pokud se čepelka nože ztupí, jednoduše ji ulomíme a získáme tak nové ostří. V naší nabídce naleznete nože ve různých barvách a to. Technický nůž se zahnutou čepelí, vhodný pro řezání stavebních izolačních hmot , koberců , pvc a podobných podlahovin. Délka rukojeti 115mm, čepele 90mm, celková 205mm. Aby nový koberec zůstal po celé roky v dobré formě, závisí v neposlední řadě na odborném položení.


Pokládání koberce vlastními silami je velmi jednoduché a ušetři spoustu peněz. Potřebujete pouze několik kousků nářadí jako měřící pásmo, řeznou hranu a dobrý nůž na řezání koberců. Podle toho, kde bude položen, . Po přilepení zcela uřízněte přesahující okraje (postup jako v kroku 3). U vnitřních rohů koberec nejprve diagonálně nařízněte.


Nenařezávejte koberec až k podlaze. Dbejte vždy na to, abyste měli ostrý nůž (pravidelně vyměňujte břit!). Přizpůsobení vnitřních rohů . Morakniv nůž na koberce a useň 175.


Vždy je potřeba, aby měl nůž pevné tělo. Je to nepostradatelný pomocník pro každého kutila . Nůž k řezání lepenky 2mm.

Pokud potřebujete bezpečnostní nůž , který řeže výborně koberce i archy, pak bude Secumax PERFECT deálním řešením, je vhodný na řezání koberců všech typů. Mezi hlavní charakteristiky patří robusní provedení, pět náhradních čepelek a ergonomický tvar rukojeti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.