Cyklokemp staré město pod landštejnem

Volné plochy pro hry dětí. Venkovní dětské hřiště s houpačkou a pískovištěm. Dětský koutek v BikeBARu. Dvě ohniště pro společná posezení, grilování na lávovém kameni, posezení s kytarou… - K dispozici dvě hřiště přímo v areálu Cyklocampu, vhodná pro . Více zjistíte na portále DoKempu.


Kemp Stare Mesto pod Landstejnem.

Dačicku, letní tábory Slavonice, školní soustředění Nová Bystřice, levné ubytování u Slavonic. Pronájem chatek u Nové Bystřice, půjčovna kol Česká Kanada, nejlevnější . Nejvyužívanější je ubytování ve čtyřlůžkových chatkách (s palandami). Umístění a dostupnost objektu. Samozřejmostí je nealko i alko pivo a standardní nabídka dalších nealkoholických i alkoholických nápojů.


Parkování: před BikeBARem, v areálu Cyklocampu pod Landštejnem. Sociální zařízení je společné, v dostatečné kapacitě pro plné obsazení kempu. Bezbariérový přístup: ano.

Cena za ubytování již od 1Kč. Kanady a nabídnout tak milovníkům cyklosportu, přírody a zdravého vzduchu možnost poznat krásný, a přitom masovou turistikou . Cyklocamp pod Landštejnem nabízí levné ubytování nejen pro cyklisty v oblasti České Kanady – na „trojmezí“ Čech, Moravy a Rakouska. Chatky jsou čtyřlůžkové nebo dvoulůžkové a každá chata má vlastní elektrické osvětlení.


STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJN 150. Kapacita: 1místMožnost vyprání a usušení oblečení a výstroje, Poskytnutí základního nářadí pro jednoduché opravy kol, Možnost umytí kola, základní vybavení pro mytí kola, Lékárnička, Informační . Starém Městě pod Landštejnem. Za poznáním historie 20. Středně náročná cyklotrasa vede po zpevněném terénu a je vhodná pro treková i mtb kola. Great discounts, no booking fees.


Kromě ubytování poskytuje kemp plné sociální zázemí, možnost stravy či rychlého občerstvení a řadu možností pro aktivní odpočinek. Landštejnský dvůr - hotel a restaurace pod hradem Landštejn. Cyklokempu můžete zvolit jak chaty, tak stany či karavany.


Ubytování přímo pod hradem Landštejn. Bazén, dětské hřiště, rybí speciality, půjčovna kol a koloběžek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.