Stolové desky topalit

Naše venkovní stolové pláty a desky dobře snáší povětrnostní podmínky. Kvalitní venkovní stolové desky TOPALIT. Možno použít i jako zahradní stolové desky. Jsou vhodné do interiéru a exteriéru, jelikož odolávají UV záření a povětrnostním vlivům.


Díky tomu lze optimálně využít a uspořádat interiér každé restaurace či kavárny.

V nabídce máme následující stolové desky - masivní dřevěné desky, dýhované desky, lamino desky, skleněné desky, compact desky (speciální vysoce odolný materiál tloušťky pouze mm) nebo postformingové desky TOPALIT. VÝPRODEJOVÉ bezkonkurenční CENY - do vyprodání zásob! Vhodné pro použití v profesionální gastronomii.


Postformingové stolové desky TOPALIT jsou vyrobeny lisováním dřevotřísky pod vysokým tlakem za použití vrchní HPL fólie, což je vysokotlaký laminát, který je odolný proti poškrábání, vysokým teplotám a je voděodolný. Povrch je odolný proti poškrábání, . Tyto stolové desky naleznou dokonalé využití v exteriéru, ale i interiéru. Jejich provedení zaručuje .

Nová technologie zpracování XD Surface nabízí větší mechanickou odolnost desek, zvýšenou odolnost proti zlomení, pošrábání a úderu. Právě pro všechny výše uvedené vlastnosti jsou za dlouhá léta dobře známé a . Stolové desky TOPALIT jsou elegantní, vysoce kvalitní, odolné vůči povětrnostním vlivům a UV-záření. Jedná se o materiál s vysokou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Topalit, průměr 6mm, hloubka 1mm.


V interiéru zákazník nejvíce preferuje dýhované stolové desky a stolové desky z dubového nebo bukového masivu. Hliníková podnož pod stolové desky TOPALIT o výšce 70cm. Sestavte si stůl podle vlastních představ - velký výběr stolových desek.


Tepelně odolné a robustní, odolné vůči počasí . Díky své odolnosti proti povětrnostním vlivům nacházejí využití jak v interiéru, tak na zahradách. Designová stolová deska se vzorem. Tato deska prémiové kvality je vyráběna v Rakousku a je . Naklápěcí hliníková podnož pod stolové desky TOPALIT o výšce 70cm.


Konferenční stůl BALTAZAR, B302. Tloušťka stolové desky je 3cm, korpusu 8cm, nohy 6x6cm.

Rozměr: délka 120cm, šířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.